Μαγούλα Τεγέας | Υλοποιήθηκε ένα σημαντικό έργο για τον αγροτικό τομέα από την περιφ.Πελ/σου (vid,ph)

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 20:09

Αυτοψία Γιαννακούρα-Ρουμελιώτη-Μπακούρη και των νέων υποψηφίων Κατερίνας Μπερδούση και Γιάννας Κοτσάκου

Ευχαριστίες Προέδρου Χρήστου Μπάκου προς την Περιφερειακή Αρχή ΠελοποννήσουΈνα σημαντικό έργο για την τοπική οικονομία της Μαγούλας πήρε “σάρκα και οστά”, 25 χρόνια από τότε που το ξεκίνησε ο Πρόεδρος του χωριού, εκείνη την περίοδο, Μάκης Δήμιζας.

Πρόκειται για μία γεώτρηση που θα βοηθήσει στο να ποτίζονται, όπως είπε ο Πρόεδρος του χωριού, Χρήστος Μπάκος, οι κήποι αρχικά και αν το νερό φθάνει, και κάποια κτήματα, κάτι που θα συμβάλλει στην οικονομία της περιοχής, αφού το νερό από Μεθύδριο είναι κοστοβόρο για τους κατοίκους.

Ο κ. Μπάκος ευχαρίστησε την Περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου και προσωπικά τον κ. Γιαννακούρα, που τον αποκάλεσε “αντιπεριφερειάρχη της καρδιάς μας” για την προμήθεια του αντλητικού μηχανήματος και ζήτησε να βοηθήσει η Περιφέρεια και για την αγορά των αρδευτικών δικτύων.

Από τη δική του πλευρά ο κ. Γιαννακούρας, αλλά και ο κ. Ρουμελιώτης και ο κ. Μπακούρης καθώς και οι νέες υποψήφιες Κωτσάκου και Μπερδούση, τόνισαν πως η Περιφέρεια είναι κοντά στους κατοίκους της υπαίθρου και όταν υλοποιεί έργα που αφορούν στον αγροτικό τομέα η χαρά τους και η ικανοποίησή τους είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αφού τονώνεται η τοπική οικονομία και εξυπηρετούνται οι κάτοικοι που μένουν στα χωριά και δίνουν καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Donnerstag, 25. April 2019