Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο 5ος ποδηλατικός γύρος Τρίπολης (ph/vid)

Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 14:30

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Τρίπολης και η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών συνδιοργάνωσαν την Κυριακή (25/07) τον 5ο Ποδηλατικό Γύρο Τρίπολης

Ο καιρός ήταν σύμμαχος για τους πάνω από 180 συμμετέχοντες με την Νικολέτα Τασοπούλου – εκπρόσωπο του Ποδηλατικού Ομίλου Τρίπολης -να ευχαριστεί μέσα από την κάμερα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης τόσο τον Δήμο Τρίπολης όσο και την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την στήριξη της προσπάθειας αυτής, που όπως ανέφερε έχει ήδη γίνει θεσμός.Οι συμμετέχοντες διένυσαν μια απόσταση 76 χιλιομέτρων, με αφετηρία την πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

Η πλατεία γέμισε από νωρίς το πρωί με ποδηλάτες, με τον μικρότερο να είναι 18 ετών και τον μεγαλύτερο να είναι 75 ετών.

Η κα.Τασσοπούλου μας μίλησε ακόμα και για το τι είναι αυτό. που θα ήθελε να δει τα επόμενα χρόνια στην πόλη της Τρίπολης, αναφορικά με το ποδήλατο, τους ποδηλάτες και την ποδηλατική κκουλτούρα.

Στην κάμερα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης μίλησε και ο Χάρης Καστραντάς Αρκάς αθλητής ποδηλασίας, που έχει καταφέρει να αποσπάσει σπουδαίες διακρίσεις σε πανελλαδικό επίπεδο και όχι μόνο. Ο Χάρης μας μίλησε για τα επόμενα σχέδια του, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στα νέα παιδιά της Τρίπολης που θέλουν να ασχοληθούν με την ποδηλασία.

Ακολουθεί βίντεο και φωτογραφικό υλικο: