Με τη «Νέα Τρίπολη» του Γιάννη Σμυρνιώτη η Ματίνα Τζανή

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 14:16

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού «Νέα Τρίπολη» του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Σμυρνιώτη:

Στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές, το Μάιο του 2019, υποψήφια Δημοτική μας Σύμβουλος, στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης, θα είναι μια ακόμα νέα γυναίκα.Η Σταματία (Ματίνα)  Τζανή γεννήθηκε το 1980 στην Τρίπολη όπου και μεγάλωσε.

Φοίτησε στα σχολεία Α/θμιας και Β/μιας Εκπαίδευσης της Τρίπολης.

Είναι  πτυχιούχος του Ανωτέρου Τεχνολογικού Επαγγελματικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι) Λάρισας, Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας  και Πρόνοιας, Τμήμα Νοσηλευτικής (ΣΕΥΠ)

Είναι μέλος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ)

Μιλάει άριστα Αγγλικά και είναι γνώστρια της Ιταλικής Γλώσσας ενώ κατέχει δίπλωμα πιστοποίησης γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ως αθλήτρια καλαθοσφαίρισης αγωνίστηκε σε ομάδες της Α1, Α2 και Β΄ Εθνικής κατηγορίας: ΑΕΚ Τρίπολης, Οίακας Ναυπλίου, Μακεδονικός, Α.Ο. Τρίγλιας, Απόλλων Καλαμαριάς, Ένωση Καβάλας, Τιτάνες Δράμας, Νίκη Λευκάδας, Άμιλλα Τρίπολης, Καλαμάτα ’80 και Δρομείς Τρίπολης με τιμητικές διακρίσεις από τα σωματεία ΑΕΚ Τρίπολης και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της  σταδιοδρομία στην Τρίπολη ως Καθηγήτρια Νοσηλευτικής στη σχολή ΕΠΑΣ μαθητείας του ΟΑΕΔ και στο ΙΕΚ Τρίπολης. Εργάστηκε στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται σε μικροβιολογικό ιατρείο.

Είναι παντρεμένη με τον Φώτη Σαββάκη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, με τον οποίο απέκτησαν πρόσφατα  ένα παιδί.

Αγαπά τον εθελοντισμό, μετέχει σε δράσεις που αποσκοπούν στην βελτίωση της ζωής των πολιτών και ως νέος άνθρωπος θέλει να συμβάλει στην προσπάθειά μας να πάμε το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!