“Μένουμε Σπίτι” | Διαβάστε online παραμύθια των εκδόσεων ΠΙΟΠ

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 13:40

Μένουμε σπίτι και διαβάζουμε αγαπημένα παραμύθια των Εκδόσεων του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς – Διαβάστε τα ελεύθερα online σε pc, tablet και smartphone.

Το Κρυφτό της Στέλλας Τσίγγου(πατήστε ΕΔΩ), σε εικονογράφηση της Κωνσταντίνας Μπρίνια – Μια βόλτα σ’ ένα μουσείο μπορεί να μην είναι απλώς μια βόλτα αλλά μία συναρπαστική εμπειρία! Αρκεί να επιτρέψουμε στα εκθέματα να μας «μιλήσουν», όπως συνέβη στο μικρό αγόρι στο Κρυφτό.Η Κυκλαδένια της Τζίνας Χατζηνικολάου (πατήστε ΕΔΩ), σε εικονογράφηση του Αριστείδη Τσινάρογλου – Η Κυκλαδένια ζούσε σε έναν κυκλαδικό οικισμό, όταν ξαφνικά ένας καταστροφικός σεισμός την έριξε στον βυθό της θάλασσας. Θα μείνει εκεί, ανάμεσα σε ψάρια, κοχύλια και βότσαλα, μέχρι τη μέρα που μια παρέα παιδιών θα τη… συναντήσει!

Το μικροσκοπικό βιβλίο που ήθελε να διαβαστεί (πατήστε ΕΔΩ) της Μαρίας Κλίνη, σε εικονογράφηση της Κωνσταντίνας Μπρίνια – Ένα μικροσκοπικό βιβλίο με μια λαχτάρα… Ποιά λαχτάρα; Μα, φυσικά να διαβαστεί! Θα τα καταφέρει άραγε να βρει τρόπο να μην είναι πλέον αόρατο; Το αγόρι με τα πράσινα γυαλιά θα μπορέσει να το βοηθήσει;

Δελτίο Τύπου