ΜέΡΑ25 | Κοπή πίτας στην Τρίπολη για το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη (vid)

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020 12:12

Το Μέρα 25 Ν. Αρκαδίας έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για την πορεία του κόμματος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα του στο Τουριστικό περίπτερο Άλσους Αγ. Γεωργίου Τρίπολης…

Μέλη και φίλοι του ΜέΡΑ 25 έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, με τα μέλη του κόμματος να δηλώνουν πως το 2020 είναι η χρονιά που το ΜέΡΑ25 έχει ως στόχο να απλώσει βαθύτερα τις ρίζες του σε όλη την Ελλάδα, με την ενεργοποίηση των τοπικών οργανώσεων και το πρώτο συνέδριο του κόμματος, που θα γίνει στις 22- 24 Μαΐου.“Κάνουμε μια προσπάθεια να μπορέσουμε να δυναμώσουμε το κόμμα μας και τον νομό μας με μια άλλη φωνή, διαφορετική στην Βουλή. Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει ρεαλιστικό και ορθό λόγο, με νόημα και περιεχόμενο και είναι μια αστείρευτη πηγή έμπνευση”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δημήτρης Γαβράς (ήταν υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας στις προηγούμενες εκλογές).

“Γιορτάζουμε σήμερα τον άθλο που πετύχαμε, να μπούμε στην Βουλή”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Δημήτρης Γκάρτζος (ήταν υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας στις προηγούμενες εκλογές), ενώ συμπλήρωσε: “Τώρα έρχεται και το τελειωτικό χτύπημα. Οι ολιγάρχες της Ευρώπης θέλουν, να μας κάνουν νοικάρηδες μέσα στα σπίτια μας και αυτό δεν είναι μακριά. Σε αυτά θέλουμε να αντιταχθούμε σε αυτό που συμβαίνει”.

Επιπλέον σχολίασε πως το ανύπαρκτο – όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος- ΚΙΝΑΛ, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμματα με ίδιες θέσεις, που απλά εναλλάσσουν την εξουσία και παίζουν το παιχνίδι των ολιγαρχών της Ευρώπης.

“Θέλουμε να στελεχώσουμε την ομάδα της Αρκαδίας και ενόψει του συνεδρίου”, δήλωσε στην συνέχεια ο κΓκάρτζος, ενώ μίλησε και για το μείζον ζήτημα του προσφυγικού – μεταναστευτικού. “Δεν μπορούμε να συγκεντρώνουμε ανθρώπους σε στρατόπεδα, γιατί αυτό θα φέρει εξεγέρσεις. Η δική μου άποψη είναι πως δεν πρέπει να φοβόμαστε τους ξένους, αλλά πρέπει να τους εντάξουμε στο κοινωνικό σύνολο”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων.