Ν. Ανδρουλάκης από Τρίπολη: Νέο ξεκίνημα για να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστής (vid)

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 10:35

Στην Τρίπολη βρέθηκε την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ, ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο περιοδειών του, για την προώθηση της υποψηφιότητάς του. Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, πριν την κεντρική του ομιλία στο Τουριστικό Περίπτερο στην πλατεία Άρεως Τρίπολης, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι χρειάζεται να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, που θα κάνει το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη και πάλι πρωταγωνιστή, ενώ απηύθυνε έκκληση στους ανεμβολίαστους, να εμβολιαστούν.

Όπως ανέφερε, η Δημοκρατική Παράταξη πρέπει να μπει ξανά, δυναμικά στο προσκήνιο, ο ελληνικός λαός να ζήσει μια καλύτερη μέρα ευημερίας και το πολιτικό σύστημα να συμπεριφέρεται με συνέπεια και ρεαλισμό, ενώ…εκλιπάρησε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν να το κάνουν, ώστε να αποκτήσουμε τείχος ανοσίας, θεωρώντας αδιανόητο να ζούμε καθημερινά αυτές τις τραγικές συνθήκες.Σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται, είπε ότι «χρειάζεται να υπάρχει μια δύναμη προόδου και ρεαλισμού» για την αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων και μια παράταξη με πατριωτικό ρεαλισμό και με ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα για μια ανταγωνιστική παραγωγική βάση, που θα σταματήσει το brain drain.

Για τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι διχάζουν, λαϊκίζουν, δημαγωγούν και δημιουργούν ένα τοξικό κλίμα, ενώ, παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι, στις εσωκομματικές εκλογές στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, θα υπάρχει μαζική συμμετοχή «για ένα πραγματικά νέο ξεκίνημα, που θα κάνει το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη ξανά πρωταγωνιστή».

Ακούστε τις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη: