Ν.Π.Δ.Δ. Τρίπολης | Ευχαριστίες για την εκδήλωση στην Κερασίτσα για το “Μήλο της Τεγέας”

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019 13:36

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Τεγέας (Κερασίτσα) με θέμα το Μήλο της Τεγέας, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και συγκεκριμένα:

Τους ομιλητές της εκδήλωσης που ανιδιοτελώς συνέδραμαν την εκδήλωση, κ. Παναγιώτη Δημητρακόπουλο (ιερέα), κ. Δημήτρη Μπερτζελέτο (διατροφολόγο), κ. Αγγελική Χαϊδά (φιλόλογο), κ. Ανδρέα Συρεγγέλα (γεωπόνο), κ. Χριστίνα Τζάθα (μέλος του ΚΑΠΗ) για τις εμπεριστατωμένες, εστιασμένες και κατατοπιστικές εισηγήσεις τους.Την κ. Λήδα-Κατερίνα Λουκατάρη-Βάκρου (υπάλληλο του ΝΠΔΔ) για την επιμέλεια & συντονισμό της διοργάνωσης και την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Τους αξιόλογους μουσικούς Βαγγέλη Ντάβο (Κλαρίνο – Τραγούδι) και Κυριάκο Μαρκόγιαννη (Λαούτο) που ανιδιοτελώς πλαισίωσαν την εκδήλωση με παραδοσιακά τραγούδια με θέμα το μήλο, καθώς και την Αγγελική Χαϊδά για την αξιοσημείωτη ερμηνεία της στα τραγούδια.

Το Δημοτικό σχολείο Σταδίου Τεγέας και συγκεκριμένα το Δ/ντή κ. Νίκο Αγγέλη και τον καθηγητή των Εικαστικών κ. Σέργιο Πάππα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και υλοποίησαν εργαστήρια ζωγραφικής με θέμα το «Μήλο», με σκοπό τα έργα των παιδιών να χρησιμοποιηθούν στο σχεδιασμό της Αφίσας της εκδήλωσης, καθώς και τα παιδιά που συμμετείχαν στα εργαστήρια.

Την εταιρεία Arcafroz για την ευγενική προσφορά της σε Χυμούς Μήλου και Μήλα της περιοχής της Τεγέας, καθώς και φωτογραφικού υλικού από το αρχείο της, όπως επίσης και άλλους παραγωγούς που μας προμήθευσαν με μήλα για το σκοπό αυτό.

Το κ. Νίκο Σαλαπάτα για την εμπνευσμένη δουλειά του στα γραφιστικά της εκδήλωσης (αφίσα – βιβλιαράκι με συνταγές).

Τον κ. Γιάννη Πετσέλη και την κ. Έφη Γιαννίκα (υπάλληλο του ΝΠΔΔ), για την πολύτιμη συνδρομή τους στην τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης.

Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Κερασίτσας και Αλέας «Η Αλέα Αθηνά» για τη συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης (επαφή με το Δημοτικό Σχολείο Σταδίου Τεγέας από την κ. Λαμπράκη Δήμητρα, βοήθεια στη διαμόρφωση του χώρου του ΚΑΠΗ).

Τις Τεγεάτισσες κυρίες Κωνσταντίνα Λαμπράκη, Κυριακή Βαλαβάνη και Ευφροσύνη Δρακοπούλου για τις φωτογραφίες τους από τη συγκομιδή μήλων στην Τεγέα.

Την κ. Γιούλα Αναστασιάδη που δραστηριοποιείται στο ΚΑΠΗ και άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημα των μελών του Παραρτήματος Κερασίτσας για την πραγματοποίηση εκδήλωσης με θέμα το μήλο, καθώς και για τη συνδρομή της στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

Την κ. Ρέππα Λεμονιά (υπάλληλο του ΚΑΠΗ) για την αρχική ιδέα της διοργάνωσης μιας γιορτής στο ΚΑΠΗ της Τεγέας με θέμα το Μήλο.

Τις υπαλλήλους του ΚΑΠΗ κ. Κατερίνα Πανουτσοπούλου (προϊσταμένη) και κ. Τριάντου Έλενα (κοινωνική λειτουργό).

Τη Δ/ντρια του Ν.Π.Δ.Δ.του ΔήμουΤρίπολης κ. Καψιμάλλη Βασιλική.

Τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης, κ. Γιώργο Λαγό, για τη διάθεση του λεωφορείου που μετέφερε τα μέλη του ΚΑΠΗ από και προς την Τρίπολη.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ και τις κυρίες από την Τεγέα για τις συνταγές τους που συμπεριλήφθηκαν στο έντυπο βιβλιαράκι της εκδήλωσης και τα υπέροχα γλυκά τους με βάση το μήλο που προσέφεραν στο φιλόξενο χώρο του ΚΑΠΗ της Τεγέας.

Τα ΜΜΕ που από την πρώτη στιγμή στήριξαν και πρόβαλαν την εκδήλωση.

Το Δήμαρχο Τρίπολης για τη στήριξή του στην παραπάνω εκδήλωση, τους Δημοτικούς Συμβούλους, καθώς και όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δ. Τρίπολης

Ηλίας Κούρος