Νικολάκου: Τι ρώτησε τον Νίκα στο ΠεΣυ και ποιος είναι ο “νέος και ωραίος”;

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 22:09

Για μία ακόμα φορά στη συνεχιζόμενη συνεδρίαση (ούτε και αυτή ολοκληρώθηκε) του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, υπήρξε ένταση και προεκλογικές αναφορές. Το θέμα της κλιματικής κρίσης έφερε θερμό κλίμα αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Για την ιστορία να πούμε πως η ΜΠΕ έστω και με καθυστέρηση… έξι μηνών, όπως ειπώθηκε από την αντιπολίτευση ,αφού θα έπρεπε να έχουν αποφασίσει από το προηγούμενο έτος, εγκρίθηκε και θα σταλεί η απόφαση του ΠεΣυ στις  αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους για να συμπεριληφθεί στον εθνικό σχεδιασμό, αν βέβαια και αυτός υλοποιηθεί ποτέ και προλάβουμε τα χειρότερα όσον αφορά τον τομέα αυτό. Αφού είναι δεδομένο ότι ήδη θα έπρεπε να έχουμε λάβει μέτρα και να έχουμε προχωρήσει σε παρεμβάσεις ως χώρα για τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης που δεν είναι στο δρόμο, αλλά έχει ήδη έρθει και αυτό το διαπιστώνουμε καθημερινά.Για να πάμε όμως τις προεκλογικές αναφορές…

Η τέως Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου για μία ακόμα φορά, ρώτησε τον κ. Νίκα αν θα είναι υποψήφιος και μάλιστα τον εγκάλεσε ότι με την στάση του να μην ξεκαθαρίζει αν θα είναι ή όχι υποψήφιος δημιουργεί προβλήματα όχι μόνο στην παράταξή του, αφού ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, σύμφωνα πάντα με την κα. Νικολάκου, αλλά και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επίσης ρώτησε αν τελικά ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας θα είναι «νέος και ωραίος» όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Πελοποννήσου.

Ο κ. Νίκας για μία ακόμα φορά δεν απάντησε και είπε ότι θα συσκεφθεί με τους συνεργάτες του ενώ αναρωτήθηκε αν η παράταξη Τατούλη τον θέλει ή όχι για υποψήφιο. Ενώ και πάλι δεν παρέλειψε να αφήσει υπονοούμενα ότι αναζητεί η παράταξη Τατούλη στήριξη από διάφορους κομματικούς σχηματισμούς και «πανέρι για να πάρει καρτέλα παρατηρητή σε συνέδρια».