Ντίσιος: «Πλήρως συνειδητοποιημένος για την απόφαση συνεργασίας με τον Παναρκαδικό»

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 20:40
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Το απόγευμα της Δευτέρας (10/08) ο νέος προπονητής του Παναρκαδικού, Βαγγέλης Ντίσιος, είχε μια πρώτη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και το υπάρχον ρόστερ 24 ώρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας (σ.σ. απόγευμα Τρίτης). Στο περιθώριο αυτής της συνάντησης ο προπονητής του Παναρκαδικού μίλησε σε τοπικά ΜΜΕ που βρέθηκαν στο γήπεδο του Παναρκαδικού και μεταξύ άλλων της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης.

Αναφερόμενος στη νέα συνεργασία με τον Παναρκαδικό ο κ. Ντίσιας είπε: «Ήταν ιδιαίτερα τιμητική η πρόταση που έγινε από τον Παναρκαδικό, με δεδομένο ότι η παρουσία μου στην Τρίπολη το προηγούμενο διάστημα ήταν διάρκειας μόλις τριών μηνών. Δεν σας κρύβω ότι πάντα στο μυαλό μου είχα ότι κάποια στιγμή θα γυρίσω στην Τρίπολη. Το πίστευα. Ήρθα αυτή τη φορά για λογαριασμό του Παναρκαδικού. Η θέληση και η επιμονή των παραγόντων ήταν αυτή που με έκανε να απαντήσω θετικά στην πρόταση τους και το βλέπω σαν μία νέα πρόκληση. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι πάλι στην Τρίπολη. Έρχομαι πλήρης συνειδητοποιημένος και χαίρομαι που θα εργαστώ για τον Παναρκαδικό. Σαν κάτι το οποίο μου δίνει τη δυνατότητα να δείξω ένα μέρος από τις δυνατότητές του, πράγμα που δεν το κατάφερα να το κάνω την προηγούμενη φορά ως συνεργάτης του προπονητή και νομίζω ότι ο Παναρκαδικός είναι ένα σωματείο το οποίο μπορεί να δώσει τα εφόδια στους προπονητές να δουλέψουν όπως πρέπει. Είναι ένα ιστορικό σωματείο από το οποίο έχουν αναδειχθεί αρκετοί προπονητές και παίκτες στο παρελθόν.».Για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας στο κομμάτι του σχεδιασμού ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» σχολίασε: «Ουσιαστικά τη δεδομένη στιγμή η ομάδα έχει διατηρήσει έναν κορμό γύρω στους 14-15 παίκτες από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Σίγουρα αυτό που συζητήσαμε με τους παράγοντες κατά πρώτο ήταν να διατηρηθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές και να πλαισιωθεί από τα παιδιά τα οποία ήταν στην ομάδα, αλλά και αν χρειαστεί να κάνουμε προσθήκες στο ρόστερ, να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν από Αρκάδες ποδοσφαιριστές ή από ποδοσφαιριστές που είναι από όμορους Νομούς και αν τυχόν υπάρχει κάτι το εξαιρετικό και αξίζει να επενδύσουμε σ’ αυτό να κοιτάξουμε και κάτι παραπέρα. Ο πρωταρχικός όμως στόχος της διοίκησης είναι να δοθεί μεγάλη έμφαση στο Αρκαδικό στοιχείο και να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και να τις αναδείξουμε μέσα από την δουλειά μας αυτή».

Παράλληλα τοποθετήθηκε στο κομμάτι της φιλοσοφίας και στο πως ο ίδιος οραματίζεται το φετινό Παναρκαδικό λέγοντας: «Σίγουρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για στόχους από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί το δυναμικό της ομάδας. Αυτή η συζήτηση θα γίνει λίγο αργότερα αφότου έχει κλείσει η ομάδα τις εκκρεμότητες που έχει με τους ποδοσφαιριστές και δούμε ποιες προσθήκες θα πρέπει να γίνουν και σε ποιες θέσεις. Ο κάθε προπονητής προσπαθεί μέσα από τη δουλειά του να αναδείξει κάποιες από τις γνώσεις που έχει πάντα με τη βοήθεια των συνεργατών και τη βοήθεια των ποδοσφαιριστών που είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές. Εγώ αυτό που θέλω μαζί με τους συνεργάτες που θα επιλέξουμε τις επόμενες ημέρες, μαζί με τους ποδοσφαιριστές και μαζί με τη διοίκηση, να φτιάξουμε ένα σύνολο τέτοιο που να κάνουμε κατά πρώτο λόγο χαρούμενο τον κόσμο του Παναρκαδικού. Να έρχεται ο κόσμος του Παναρκαδικού, να βλέπει την ομάδα του και να χαίρεται. Νομίζω ότι αυτό μπορεί να γίνει. Είναι εφικτό και γιατί όχι ο Παναρκαδικός έχει παίκτες με ποιότητα και παραστάσεις από την κατηγορία και ειλικρινά μακάρι να μας δοθεί η δυνατότητα να φτάσουμε εκεί που αξίζουμε πραγματικά.

Σίγουρα όλοι μας έχουμε υψηλούς στόχους. Ο κάθε ένας που έχει φιλοδοξίες έχει υψηλούς στόχους, αλλά αυτό εξαρτάται από τη συνολική δουλειά η οποία γίνεται, από τη φιλοδοξία που πρέπει να έχουμε ατομικά και ομαδικά πολύ περισσότερο και ότι θα πρέπει όλοι αυτοί οι στόχοι να είναι κοινοί! Δεν θα πρέπει να αποτελεί μόνο στόχος του προπονητικού τιμ ή της διοίκησης ή των παικτών. Θα πρέπει να γίνει ένα τέτοιο πάντρεμα των στόχων και φιλοδοξιών έτσι ώστε να καταλήξουμε σ’ έναν κοινό στόχο και να πορευτούμε και να βαδίσουμε πάνω σε αυτόν.».