Ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε για το στρατόπεδο της Τρίπολης (vid)

Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 13:23

Στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της Δ’ ΕΣΣΟ 2018 παρέστη ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας.

Μετά το τέλος της ορκωμοσίας, ο κ. Ρήγας προχώρησε σε δηλώσεις στα ΜΜΕ, λέγοντας ότι ήταν τιμή για εκείνον που παρακολούθησε την ορκωμοσία και τις εξαιρετικές επιδείξεις.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ισχυρές, σε μία δύσκολη περίοδο κατάφεραν να κρατήσουν τη χώρα από κάθε επιβουλή, να μην αμφισβητηθεί η ακεραιότητα της.» είπε ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Για τα αναδρομικά των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και για τους εκπαιδευτικούς και δικαστικούς, τόνισε πως “όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός δρομολογούνται να δοθούν ως το τέλος της χρονιάς και επιστρέφουν στην ελληνική κοινωνία αυτά που με κόπο και πόνο καταφέραμε να πετύχουμε”.

Ειδικά για το στρατόπεδο της Τρίπολης, ο κ. Ρήγας είπε ότι «αυτή τη στιγμή είναι ενεργό και έχουμε πει επανειλημμένως ότι τα ενεργά στρατόπεδα παραμένουν και μιλάμε για όσα στρατόπεδα δεν θα είναι ενεργά. Χρειάζεται μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση κι εάν συγκεκριμένο σχέδιο από τις τοπικές κοινωνίες, ώστε να προσφέρουν πολλαπλασιαστικά οι εγκαταστάσεις των ανενεργών στρατοπέδων».