Ο απολογισμός των πρόσφατων κολυμβητικών διοργανώσεων από τον ΚΟΑ Τρίπολης (+vd)

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 15:05
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Τις προηγούμενες ημέρες σε επίπεδο κολύμβησης σε δύο Δήμους του Νομού Αρκαδίας φιλοξενήθηκαν δύο πολύ σημαντικές διοργανώσεις Πανελλαδικής εμβέλειας οι οποίες στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Αρχικά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας τόσο των αγωνιστικών κατηγοριών όσο και των Masters στο Παράλιο Άστρος από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, όσο επίσης στη συνέχεια και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters στο κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης από το Δήμο Τρίπολης και τον ΚΟΑΤ.

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Αρκαδίας Τρίπολης είχε ενεργό προσφορά και στις δύο διοργανώσεις, αφού καταρχάς τα έμπειρα στελέχη του Ομίλου μεσολάβησαν προκειμένου να ανατεθούν με την σύμφωνη φυσικά γνώμη και ανταπόκριση γνώμη των δύο Δήμων, οι συγκεκριμένες διοργανώσεις. Στη δεύτερη διοργάνωση μάλιστα ο ΚΟΑΤ αποτέλεσε συνδιοργανωτής, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά ολόκληρο το οργανωτικό «βάρος» και όχι μόνο.Με αφορμή την ολοκλήρωση με επιτυχία των δύο συγκεκριμένων διοργανώσεων, η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την Πρόεδρο του ΚΟΑ Τρίπολης, κα Χριστίνα Καλαθά, με σκοπό την πραγματοποίηση ενός κατά μία έννοια απολογισμού αυτών των αθλητικών γεγονότων.

Η κα Καλαθά αναφέρθηκε στην απόλυτη οργανωτική επιτυχία των αγώνων με παρουσία εκατοντάδων σε κάθε περίπτωση αθλητών, στήριξη των τοπικών αγορών και προβολή των συγκεκριμένων Δήμων. Φυσικά έγινα αναφορά στην αγωνιστική παρουσία σπουδαίων αθλητών, αποτελώντας σημαντική στιγμή για το συγκεκριμένο χώρο στο Νομό μας.

Στη συνέχεια έγινα αναφορά και για τη συμφωνία για φιλοξενία του προπονητικού camp της Εθνικής ομάδας Κολύμβησης στην Αρκαδική πρωτεύουσα και το κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης. Δυστυχώς η κατάσταση με την πανδημία στην ατυχή ακύρωσε για την ώρα από την ΚΟΕ το προπονητικό camp, με το Δήμο Τρίπολης και την τοπική κολύμβηση να είναι ανοιχτοί στη φιλοξενία της Εθνικής ομάδας, όποτε οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Τέλος η Πρόεδρος του ΚΟΑ Τρίπολης αναφέρθηκε και στους αγωνιστικούς στόχους του Ομίλου για την κολυμβητική σεζόν που έχει ξεκινήσει.