Ο Χάρης Καστανίδης στην Τρίπολη – “Είναι η τελευταία ευκαιρία για να επανέλθει ως πρωταγωνίστρια η παράταξη μας…” (ph/vid)

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 19:20

Στην Τρίπολη βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (24/11) ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης, ο οποίος μίλησε ει στα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας…

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την ομιλία του:Ο κ.Καστανίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, λέγοντας, πως “ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία της Δημοκρατικής παράταξης να επανέλθει ως πρωταγωνίστρια και μεγάλη δύναμη στην δημόσια ζωή και δεν θα πρέπει να χαθεί”.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις δυσάρεστες οικονομικές εξελίξεις μπροστά στις οποίες είναι πιθανό, να βρεθεί η χώρα στο τέλος του 2022, στην μείωση της λιγνιτικής παραγωγής – ένα θέμα που όπως είπε αγγίζει και την περιοχή μας – , στην εξάρτηση της χώρας από το φυσικό αέριο, αλλά και στις αυξήσεις στο ρεύμα.

Ακόμα δήλωσε πως ο κ.Μητσοτάκης “ενέτεινε τις ανισότητες”, λέγοντας πως έχει έρθει η ώρα να δούμε ξανά την μοιρασιά του παραγόμενου πλούτου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μίλησε επίσης για τον πρωτογενή τομέα, το πολιτικό κόστος που πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ, την αποκατάσταση των ιστορικών αδικιών, αλλά και την ευθύνη που έχει ο ελληνικός λαός να αναθεωρήσει την στάση του.

Τέλος μίλησε για τα όσα πρέπει να γίνουν μετά το πέρας της εκλογής νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, αλλά και για την κινητοποίηση όλων των ανθρώπων της βάσης, κάτι που θα χρειαστεί, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι.