Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγαλόπολης τίμησε τον προστάτη του Άγιο Αθανάσιο (ph)

Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 21:45

Τον προστάτη του Άγιο, στο πολύ όμορφο εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου, που έχει υπό την προστασία του, λίγο έξω από την πόλη της Μεγαλόπολης, γιόρτασε ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγαλόπολης  “Ο Φιλοποιμήν”.

Η εορτή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 27 Μαΐου και το πρόγραμμα περιλάμβανε Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία και περιφορά της εικόνας καθώς και γλέντι στον εξωτερικό χώρο του εξωκλησιού. Ο χώρος έχει διαμορφωθεί με δωρεές μελών του Συλλόγου, ενώ το ΔΣ του Συλλόγου με τον Πρόεδρό του κ.Αντώνακα καταβάλλει κάθε χρόνο μεγάλη προσπάθεια για να περάσουν όσοι τους τιμήσουν με την παρουσία τους όμορφα, σε εποχές δύσκολες για τους εμπόρους.Τους παρευρισκόμενους διασκέδασε με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια η ορχήστρα της Γιώτας Κόκκορη καθώς και τα “Παιδιά της Μεγαλόπολης”.

Στις εκδηλώσεις βρέθηκε αρκετός κόσμος, ενώ το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Β.Γιαννακούρας. Επίσης παρόντες ήταν οι πολιτευτές Νίκος Αντζινάς και Γιώργος Αθανασόπουλος.

Δείτε φωτογραφικό υλικό.

Γιορτή Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης για τον Άι Θανάση