Ο Γιάννης Κρεατσούλας που δημιούργησε την βραβευμένη μπύρα “Μοριάς Μπιστόλα” μιλά στη ΔΡΤ (ήχος)

Όνειρό του κ. Κρεατσούλα να δημιουργήσει μία ζυθοποιϊα στην Αρκαδία

Μπιστόλα ή Πιστόλα. Κοντόκανο όπλο που χρησιμοποιήθηκε κατά την Επανάσταση από τους αγωνιστές του 1821. Δεν θα μπορούσε λοιπόν, να δοθεί καλύτερο όνομα για την πρώτη αυτή συνταγή, που κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό TINOS HOMEBREW CHALLENGE 2021, μία German style Pilsner.



 

Ο νικητής, Γιάννης Κρεατσούλας, από την Τρίπολη που ζυθοποίησε μαζί με την ομάδα της Nissos στο ζυθοποιείο στην Τήνο τη German Pils που του έδωσε την πρώτη θέση μιλά στην εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνάις «Δύο στις Δύο» με την Ντόρα Παπαϊωάννου και την Ελένη Τράκα, για το διαγωνισμό που ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, για τα μυστικά της μπύρας που δημιούργησε, για τις δυσκολίες που έχει η δημιουργία μίας ζυθοποιίας, αλλά και για την διάθεση του προϊόντος μέσω αρκαδικών επιχειρήσεων αλλά και μέσω του διαδικτύου.

 

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Κρεατσούλας στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα

 

Προηγούμενο άρθροΦεστιβάλ Κωμωδίας στην Τρίπολη – Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου
Επόμενο άρθροΗ δράση στα τοπικά μπασκετικά πρωταθλήματα (26-28/02)