Ο Γιώργος Μακρής μιλά στη ΔΡΤ για την παράσταση “RU GREEK” (ήχος)

Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019 10:28

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης στην εκπομπή “Double Troube” με την Ντόρα Παπαιωάννου και την Τόνια Μεγρέμη φιλοξενήθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Μακρής, όπου και μίλησε για την παράσταση “RU GREEK” που θα παρουσιαστεί στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο την Κυριακή 10/11.Α

Ακούστε την συνέντευξη:Λίγα λόγια για το έργο:

Πρόκειται για ένα ταξίδι γέλιου μέσα από το χρόνο – από αρχαιοτάτων χρόνων έως και το σήμερα. Διάφορα νούμερα θεατρικά με πολύ γέλιο μας, ταξιδεύουν σε μονοπάτια χαρούμενα – ηρεμίας και ψυχικής ανάτασης. Μια κωμωδία που παρουσιάζει τα καθημερινά προβλήματά μας μέσα στο χρόνο – την σχέση εργοδότη – εργαζόμενου ,τη φιλία ,τους έρωτες ,τις διάφορες σχέσεις ,τη σημερινή πολιτικοοικονομική κατάσταση.

Το πλούσιο σκηνικό ο απίθανος συνδυασμός χρωμάτων με υπέροχους φωτισμούς και η μουσική επένδυση της παράστασης θα δώσουν 2 ώρες αβίαστου γέλιου και όμορφο θέαμα.

Μια ΚΩΜΩΔΙΑ για όλους!

Ώρα Παράστασης: 21:00

Είσοδος: 15 ευρώ , με προπώληση η τιμή είναι 12 ευρώ…

Είσοδος: 10 ευρώ για άνεργους – φοιτητές –ΑΜΕΑ – Γ’ Ηλικία

Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται στο MUSIC CENTER , Βας. Γεωργίου Α3 , 2710 – 224545

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΑΣ

Δύο ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στο θεατρικό σανίδι. Και εντυπωσιάζουν με τις απίθανες μεταμφιέσεις τόσο στους ρόλους αλλά και μέσα από διαφορετικές τοπικές διαλέκτους.