Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Κατσαφάνας μίλησε στη ΔΡΤ για το όραμα του (video)

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019 12:00

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ.Κώστας Κατσαφάνας φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, οπού και μίλησε για την απόφαση του να συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές.

«Ξεκινήσαμε με κάποιες σκέψεις εδώ και ένα χρόνο περίπου και φτιάξαμε τον συνδυασμό μας. Στόχος μας είναι να πιάσουμε ένα ικανοποιητικό ποσοστό για να μπορούμε να προτείνουμε τις ιδέες και τον σχεδιασμό μας», δήλωσε αρχικά, απαντώντας στο πως πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος, ενώ συνέχισε μιλώντας για την συνεργασία που είχε με τον πρώην Δήμαρχο κ.Γιάννη Σμυρνιώτη, αλλά και για ανθρώπους που τον σαμπόταραν.
Μπορώ να συνεννοηθώ με όλους. Δεν ξέρω με ποιους θα πάμε. Αυτό θα αποφασιστεί μετά τις εκλογές. Μας είχαν γίνει και προτάσεις για συνεργασίες προεκλογικά.Στη συνέχει ο κ.Κατσαφάνας ασκώντας κριτική στη Δημοτική Αρχή ανέφερε: «Δεν μπορείς να μην κάνεις τίποτα τέσσερα χρόνια και να ξεκινήσεις έργα στο παρα πέντε».

Επιπλέον αναφέρθηκε στους υποψήφιους που θα είναι στο συνδυασμό του, λέγοντας πως δεν τους αποκαλύπτει ακόμα, για να μην δεχτούν πιέσεις. «Το παιχνίδι της πολιτικής μπορεί να παίζεται και σε αυτά τα επίπεδα. Εμένα δεν με απασχολούν αυτά. Εγώ δεν πήγα ποτέ να πάρω υποψήφιους από άλλους συνδυασμούς», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Τέλος ο κ.Κατσαφάνας ανέλυσε το όραμα του για το Δήμο Τρίπολης, επίκεντρο του οποίου είναι η δημιουργία μιας ενεργειακής κοινότητας στο Δήμο.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη: