Ο Κώστας Λάγαρης μιλάει στη ΔΡΤ για το φετινό Παναρκαδικό (+vd)

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 13:13

Η χρονιά φέτος για τον Παναρκαδικό εξελίχθηκε με αρκετά «σκαμπανεβάσματα». Μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα το περασμένο Φθινόπωρο, διακοπή για μεγάλο χρονικό διάστημα της αγωνιστικής δράσης και επιστροφή στη δράση με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Ένας από τους ανθρώπους με ενεργό παρουσία στην ομάδα τη φετινή σεζόν αποτελεί ο team manager του Παναρκαδικού, Κώστας Λάγαρης.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης για τη φετινή προσπάθεια και ρόστερ της ομάδας. Στην αρχική του τοποθέτηση μίλησε για τη συνεργασία του με τον Παναρκαδικό και πάλι και επίσημα έστω και αν εδώ και μία τριετία έχει συμμετοχή μεσολαβώντας στο να έρθουν στην ομάδα ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Ο ίδιος αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση να συνεργαστεί με το σύλλογο παρά το βαθμό επικινδυνότητας το προηγούμενο διάστημα λόγω της χαμηλής βαθμολογικής συγκομιδής.Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια, τονίζοντας ότι η ομάδα θα παίζει καλό ποδόσφαιρο με τη συμμετοχή νέων και ταλαντούχων ποδοσφσαιριστών. Τόνισε ότι έχει δημιουργηθεί ένα πλάνο μετά από αφιέρωση αρκετών ωρών που θα βρει τον Παναρκαδικό σε ακόμη καλύτερες στιγμές.

Ο Κώστας Λάγαρης τόνισε ότι με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς η ομάδα στοχεύσει στην άνοδο την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάτι που θα γίνει προσπάθεια να συμβεί με την παρουσία Αρκάδων ποδοσφαιριστών, αλλά και παικτών που θα μπορούν να ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα.

Ο team manager του Παναρκαδικού μίλησε επίσης και για την έλευση του Μπλάνκο στην ομάδα με τη δική του μεσολάβηση αλλά και τη χαρά του για το γεγονός ότι την περασμένη Κυριακή είχε την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την ομάδα της Τρίπολης σημειώνοντας και το πρώτο του γκολ. Σε ότι αφορά το ρόστερ του Παναρκαδικού φέτος σχολίασε ότι αποτελείται από αρκετά ταλαντούχα παιδιά με προοπτικές εξέλιξής τους, ενώ χαρακτήρισε απαραίτητη τη συμμετοχή εξελίξιμων ποδοσφαιριστών στη Γ’ Εθνική ως σημαντικό «σκαλοπάτι» για την εξέλιξή τους.

Εξέφρασε την επιθυμία να δει τον Παναρκαδικό να αγωνίζεται σε παραπάνω κατηγορία, ενώ χαρακτήρισε θετική την προοπτική της αναδιάρθρωσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου για τη Γ’ Εθνική. Τέλος τόνισε ότι σε όλα τα μέλη του Παναρκαδικού και το έμψυχο δυναμικό λείπει πολύ η παρουσία του φίλαθλου κοινού στις εξέδρες.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο κ. Λάγαρης στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και τον Φώτη Αλεξόπουλο, μπορεί κάποια να παρακολουθήσει στο παρακάτω βίντεο: