Ο Ν. Τσιαμούλος για «Πελοπόννησος EXPO» & αγιασμό Φιλαρμονικής Τρίπολης

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017 13:02

Εγκαίνια της Έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO 2017»

Ο παλμός της επιχειρηματικότητας χτύπησε φέτος στην Αργολίδα. Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017, η 2η Πελοποννησιακή Έκθεση Παραγωγικής και Τουριστικής Φυσιογνωμίας έφτασε στο τέλος της.Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Εκθεσης «Πελοπόννησος EXPO 2017» στο Άργος. Ο σημαντικός αριθμός των εκθετών έδειξε την δυναμική παρουσία της επιχειρηματικότητας. Αυτού του είδους οι εκθέσεις, αποτελούν εργαλείο ανάπτυξης καινοτομίας και εξωστρέφειας και δίνουν την δυνατότητα στον επιχειρηματία της Πελοποννήσου να προωθήσει και να προβάλει τα προϊόντα του, πέρα από τα γεωγραφικά όρια της Πελοποννήσου.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους εκθέτες που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου σε μια δύσκολη συγκυρία για την Οικονομία μας, η συμβολή τους θεωρώ ότι ήταν καθοριστική για την επιτυχία της έκθεσης. Επίσης συγχαίρω όλους τους χορηγούς για την οικονομική βοήθεια που προσέφεραν, τους επισκέπτες αλλά κυρίως τους Προέδρους όλων των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου με τα Διοικητικά τους Συμβούλια, για την άψογη συνεργασία που έχουν ξεκινήσει από πέρσι και η επιτυχία φαίνεται στο αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Πατούλης, ως κεντρικός ομιλητής συγκεκριμένης εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην “Πελοπόννησος EXPO” και είχε ως θέμα τις προοπτικές ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στη Πελοπόννησο. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Πατούλης βραβεύτηκε για την προσπάθειά του να αναπτύξει τον Ιατρικό Τουρισμό της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο, από την Πρόεδρο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κα Κατερίνα Καρνιαδάκη.

Αγιασμός στα εντευκτήρια της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός στα εντευκτήρια της Φιλαρμονικής του Δήμου Τριπόλεως(στο Ματζούνειο) για την έναρξη των μαθημάτων για τη σχολή μαθητείας.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή δομή που συνεχίζεται αδιάκοπα από το 2009 και διδάσκει εκατοντάδες παιδιά συνδημοτών μας δωρεάν μουσικά όργανα που απαρτίζουν μια Φιλαρμονική.

Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο Κο Αλεξόπουλο Παναγιώτη με το Διοικητικό του Συμβούλιο καθώς και τον μαέστρο για την εξαιρετική δουλειά που προσφέρουν, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των συνδημοτών μας και δημιουργώντας υποδομή για το μέλλον της Φιλαρμονικής που μας κάνει ολοένα και πιο περήφανους.