Ο Σπύρος Λαγός σχολιάζει στη ΔΡΤ την έως τώρα φετινή παρουσία του Μαντινειακού (+ήχος)

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 22:34

Ο προπονητής του Μαντινειακού μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/01) στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης και στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ». Αφορμή για την ενδιαφέρουσα αυτή τηλεφωνική κουβέντα με τον Φώτη Αλεξόπουλο αποτέλεσε η έως τώρα καλή παρουσία του Μαντινειακού στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Ο Σπύρος Λαγός αρχικά αναφέρθηκε στο αν είναι ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία της ομάδας και προσπάθεια των παικτών, απαντώντας θετικά. Παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα στηρίζεται στην δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και την διάθεση των παικτών που δίνουν παρουσία στις προπονήσεις της ομάδας. Αναφέρθηκε στην έμφαση που δίνεται στην άμυνα, τομέας που αποτελεί δυνατό στοιχείο της ομάδας φέτος.Ο προπονητής του Μαντινειακού σχολιάζει ότι η προσήλωση στα αγωνιστικά πλάνα και η διάθεση των παικτών σε όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά επιπλέον στοιχεία τα οποία συντελούν στην καλή πορεία. Τέλος ο Σπύρος Λαγός αναφέρθηκε στον Πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Σιάννα, αλλά και στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Όσα είπε ο Σπύρος Λαγός στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, μπορείτε να ακούσετε παρακάτω: