Ο Τρύφωνας ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι δίχως επιστροφή…Καλό ταξίδι φίλε…

Τρίτη, 7 Απριλίου 2020 21:00

Πένθος στην οικογένεια της ΕΡΤ (και όχι μόνο), καθώς ξημερώματα Τρίτης έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 58 ετών, ο Τρύφωνας Αρέστης, ηχολήπτης και τεχνικός της ΕΡΤ Τρίπολης, επί σειρά ετών και σύζυγος της συναδέλφου στο Δήμο Τρίπολης, Βασιλικής Λαμπράκη.

Σε ανάρτησή της η ΕΡΤ Τρίπολης αναφέρει:«Η οικογένεια της ΕΡΤ Τρίπολης πενθεί.

Σήμερα τα ξημερώματα “έφυγε” από την ζωή, σε ηλικία 58 χρόνων, ο τεχνικός μας Τρύφωνας Αρέστης.

Ο αγαπημένος μας Τρύφωνας έδωσε σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο τους τελευταίους μήνες και σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Τρύφωνα Αρέστης προσελήφθη στην ΕΡΤ Τρίπολης το 1989 και μέχρι το 2013 προσέφερε τις υπηρεσίες του ως ηχολήπτης, τεχνικός προϊστάμενος και αναπληρωτής διευθυντής. Από το 2015 εργάστηκε στον τομέα συντήρησης πομπών και αναμεταδοτών της ΕΡΤ στην Πελοπόννησο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 11:00 στο χωριό του, το Καμάρι Τεγέας.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ Τρίπολης αποχαιρετάμε τον αγαπημένο μας Τρύφωνα με οδύνη, αφού χάσαμε έναν άνθρωπο της οικογένειας του σταθμού, ένα συνάδελφο με τον οποίο περάσαμε ωραία χρόνια αλλά και δύσκολες στιγμές, όπως το κλείσιμο της ΕΡΤ το 2013.

Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην σύζυγό του Βασιλική και τα δύο του παιδιά, Παναγιώτα και Χρήστο.

Aύριο, ημέρα της κηδείας του Τρύφωνα Αρέστη, ο σταθμός της Τρίπολης θα είναι κλειστός».

Οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του συναδέλφου Τρύφωνα Αρέστη, που τόσο πρόωρα έφυγε και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο, όπως επίσης και στην ΕΡΤ Τρίπολης.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Καλή αντάμωση, φίλε…