Οδ.Κωνσταντινόπουλος στη ΔΡΤ για Τριανταφυλλίδειο ίδρυμα: “Συνεχίζω την προσπάθεια – Ανά τρίμηνο θα φέρνω το θέμα στην Βουλή” (ήχος)

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 11:06

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Παρασκευής (29/05) ο αντιπρόεδρος της Βουλής και Αρκάς βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο κ.Κωνσταντινόπουλος αναφερόμενος στο κρατικό κτήμα Βυτίνας, δήλωσε: “Εγώ λέω κάτι πολύ απλό. Το Τριανταφυλλίδειο ίδρυμα έχει 7.5000.000 εκατομμύρια. Είναι στο Υπουργείο αυτά τα χρήματα. Αναρωτιέμαι λοιπόν, γιατί δεν μπορούμε να το κάνουμε ένα εργαστήριο πρωτογενούς τομέα, επισκέψιμο και να δώσουμε και δουλειά σε πολλούς ανθρώπους. Συνεχίζω την προσπάθεια. Ανά τρίμηνο θα φέρνω το θέμα στην Βουλή μέχρι να γίνει κάτι. Έχουμε δηλαδή τα χρήματα έχουμε τον χώρο και δεν μπορούμε να το κάνουμε;”, ενώ πρόσθεσε: “Αυτά τα χρήματα θα φέρουν και άλλα χρήματα στην περιοχή. Η διαθήκη είναι σαφής. Ότι γίνει εκεί πρέπει να αφορά στον πρωτογενή τομέα”.Στην συνέχεια αναφερόμενος στις αλλαγές που έφερε ο κορωνοϊός τόνισε: “Η παγκοσμιοποίηση αποδείχτηκε, πως είναι καλή αλλά δεν γίνεται να μην μπορείς να φτιάξεις ούτε μια μάσκα στην Ελλάδα. Ο κορωνοϊός μας έδειξε πως πρέπει να μεταφέρουμε πολλές δραστηριότητες εντός της χώρας μας”.

Για τα σενάρια περί εκλογών, δήλωσε: “Εμένα η άποψη μου εξαρχής ήταν, πως δεν θα γίνουν εκλογές. Πάνε για το τέλος της τετραετίας”.

Τέλος σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται κατα καιρούς για μεταγραφή του στη ΝΔ ή για αποχώρηση του απο το ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας, δήλωσε: “Εγώ πιστεύω, πως πρέπει να είσαι σταθερός στις απόψεις και τις αρχές σου και γι΄αυτό πιστεύω, πως με στηρίζει και ο κόσμος. Δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε αυτούς που τα γράφουν αυτά.. Ο κόσμος καταλαβαίνει”.

Ακούστε την συνέντευξη: