Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της “Ελιάς” Ε.Καϊλή – Π.Χρηστίδης στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης (vid)

Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 05:39

Περιοδεία στη Λακωνία και την Αρκαδία πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο δύο νέοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές.Η Εύα Καϊλή και ο Παύλος Χρηστίδης επισκέφτηκαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αφού και οι δύο έχουν καταγωγή από την περιοχή. Η Καϊλή από τη Σπάρτη και ο Χρηστίδης από το Ναύπλιο. Στην περιοδεία τους στην Αρκαδία επισκέφτηκαν το Λεωνίδιο, τον Τυρό, το Άστρος, είχαν συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Β.Γιαννακούρα και μίλησαν σε φίλους της παράταξης στο Τουριστικό Περίπτερο της Τρίπολης αργά το απόγευμα της Κυριακής.Λίγο πριν την συνάντησή τους με μέλη της παράταξης οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές παραχώρησαν συνέντευξη στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και μίλησαν για το εγχείρημα της “Ελιάς” και γιατί πρέπει να το στηρίξουν οι πολίτες αλλά και γιατί πρέπει να ψηφιστούν νέοι άνθρωποι.

Επίσης κάλεσαν τους πολίτες να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές του Μαΐου αφού είναι πολύ σημαντικές αφού θα διαμορφώσουν και τις πολιτικές που θα έχουμε στη χώρα μας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η κα. Καϊλή αναφέρθηκε και στις αυτοδιοικητικές – περιφερειακές εκλογές και τόνισε πως η παράταξη “Νέα Πελοπόννησος” έχει ικανά στελέχη που έχουν αποδείξει πως έχουν κάνει έργο και είναι κοντά στους πολίτες.

Δείτε στα βίντεο τις συνεντεύξεις των δύο υποψηφίων ευρωβουλευτών της “Ελιάς”.

Ε.Τ.