Ολοκληρώνονται οι επαφές των εστιατόρων με τους υποψήφιους δημάρχους Τρίπολης

Πέμπτη, 16 Μάιος 2019 11:28
Φωτο αρχείου

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 14.05.2019 το απόγευμα στο κτίριο της Ο.Ε.Β.Α. προγραμματισμένες συναντήσεις μεταξύ του ΔΣ και αρκετών μελών του Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας και τριών εκ των επτά υποψηφίων Δημάρχων για το Δήμο της Τρίπολης, τους κυρίους Τσιαμούλο, Κατσαφάνα και Παυλή.

Σήμερα Πέμπτη 16.05.2019 θα ολοκληρωθούν οι συναντήσεις και με τους υπόλοιπους υποψηφίους, με θέμα την τοποθέτησή τους πάνω σε συγκεκριμένες προτάσεις που είχε εκφράσει ο Σύλλογος Εστιατόρων Αρκαδίας που έχουν σαν σκοπό να γίνει η πόλη μας ποιο ελκυστική ώστε να αυξηθεί ο τουρισμός και να βελτιωθεί η κίνηση στην τοπική αγορά αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος Εστιατόρων Αρκαδίας από το Φεβρουάριο, είχε πάρει πρωτοβουλία και είχε παρουσιάσει ορισμένες προτάσεις οι οποίες είχαν ανακοινωθεί και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Προτάσεις εύκολες στην πραγματοποίησή τους που θα μπορούσε να υλοποιήσει ο Δήμος Τρίπολης, αλλά και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς.

Στην παρούσα φάση ζητήθηκε από τους υποψήφιους Δημάρχους να τοποθετηθούν πάνω στα θέματα σε ανοιχτή συζήτηση με τα μέλη του Συλλόγου.

Λεπτομέρειες των συζητήσεων θα ανακοινωθούν μετά το πέρας όλων των συναντήσεων για ευνόητους λόγους.

(Δελτίο τύπου)