Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δωρεάς ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020 20:40

Στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του το ασθενοφόρο που αποτελεί δωρεά του πρώην Δημάρχου Γορτυνίας Αναστασίου Βλάχου. Μία δωρεά που πέρασε από “πολλά κύματα” αλλά τελικά η παράδοση έγινε και το ασθενοφόρο θα καλύψει τις ανάγκες των πολιτών της περιοχής ευθύνης του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας.

H ανάρτηση του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας Βασίλη ΒαρδιάμπασηΘέλω να μοιραστώ μαζί σας με ανακούφιση και ιδιαίτερη χαρά την ολοκλήρωση μιας σημαντικής δωρεάς. Ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο, δωρεά του πρώην Δημάρχου Γορτυνίας Αναστασίου Βλάχου, είναι πλέον πανέτοιμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πολιτών της περιοχής ευθύνης του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας. Οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε γι αυτήν του την δωρεά.

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται ακόμη στον Διοικητή της 6η ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, τον Δήμαρχο Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης και τον φίλο Kostas Karzis, οι οποίοι όποτε τους ζητήθηκε, ανταποκρίθηκαν άμεσα και καταλυτικά.


Για διάφορες ακόμα υπηρεσίες και υλικά προς το Κέντρο Υγείας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Χρήστος Μπίρης, τον Πισιμίση Ιωάννη (εμπόριο δομικών υλικών) και τον Κώστας Καζας (επιχειρηματία).


Το Κέντρο Υγείας είναι κτήμα των πολιτών και αυτοί μας το αποδεικνύουν με τις πράξεις τους!