Ολοκληρώθηκε το Tripolis Open 2018 (+ph, vd)

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018 11:50
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 1 Ιουλίου το τουρνουά Τένις Tripolis Open 2018. Μια σημαντική διοργάνωση η οποία διήρκησε 15 ημέρες και φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τρίπολης πολλούς αθλητές και αθλήτριες τόσο από την Τρίπολη όσο και από άλλους Νομούς της Πελοποννήσου και την Αττική.

Η διοργάνωση αποδείχθηκε επιτυχημένη τόσο αγωνιστικά καθώς διεξήχθησαν πολύ καλοί αγώνες με ανταγωνισμό και συναρπαστική εξέλιξη όπως και ο τελικός των Ανδρών, όσο και οργανωτικά αφού δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν ομαλά. Μάλιστα αρκετοί αγώνες στη διάρκεια του συγκεκριμένου τουρνουά πραγματοποιήθηκαν με ζωντανή διαδικτυακή κάλυψη μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (tripolitennis.gr).Η ημέρα των τελικών περιλάμβανε τους τελικούς σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες και τη διεξαγωγή τους από το απόγευμα μέχρι και τον τελικό Ανδρών που ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00 και ολοκληρώθηκε περίπου στις 23:00. Η ημέρα των τελικών περιλάμβανε αρκετές εκπλήξεις όπως μπουφέ με διάφορα εδέσματα, πραγματοποίηση bazaar με αθλητικά είδη για το Τένις σε πολύ καλές τιμές και ένα εντυπωσιακό κλείσιμο της διοργάνωσης με πυροτεχνήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επόμενο διάστημα έχουν ανατεθεί σημαντικές Πανελλαδικές διοργανώσεις στις εγκαταστάσεις του Σ.Α. Τρίπολης ως αποτέλεσμα τόσο της άρτιας διεξαγωγής αγώνων όσο επίσης και των σύγχρονων εγκαταστάσεων που είναι σε θέση να «αντέξουν» τη φιλοξενία σημαντικών τουρνουά. Τέλος σύμφωνα με αναφορές ανθρώπων της διοίκηση και του Δημάρχου Τρίπολης αναμένεται η χρηματοδότηση των εγκαταστάσεων με σκοπό την περεταίρω αναβάθμιση των εγκαταστάσεων με δύο επιπλέον γήπεδα που θα αυξήσουν τη δυναμικότητα σε εφτά γήπεδα και πλέον θα είναι σε θέση να φιλοξενηθούν μεγάλα Πανελλαδικά τουρνουά, ακόμη και μεγαλύτερων ηλικιακών κατηγοριών.

TRIPOLIS OPEN 2018