Π. Χρηστίδης: “Θα κινηθούμε αυτόνομα στις περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο” (vid)

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 22:44

Στην Τρίπολη βρέθηκε την Πέμπτη (07/06) ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, κ. Παύλος Χρηστίδης.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, λίγο πριν την έναρξη της ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της Πελοποννήσου, ο κ.Χρηστίδης ανέφερε μεταξύ άλλων:«Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Εμείς αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και προτείνουμε τις δικές μας λύσεις. Έχουμε καταθέσει ολόκληρο το σχέδιο μας για την έξοδο από την κρίση και οι πολίτες μπορούν να το μελετήσουν», ενώ συμπλήρωσε: «Πρέπει να σταματήσει το παραμύθι των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που τείνει να εξελιχθεί σε εφιάλτη. Πρέπει να αφήσουν πια τα μεγάλα λόγια. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την μιζέρια και να ανατραπεί όλη αυτή η κατάσταση».

Αμέσως μετά, αναφερόμενος στη νέα αρχή που έχει γίνει σε τοπικό επίπεδο αλλά και στα όσα έχουν επιτύχει τα στελέχη του κόμματος όλα αυτά τα χρόνια, υπογράμμισε: «Σε τοπικό επίπεδο κάνουμε μια νέα αρχή με ένα μείγμα νέων και έμπειρων στελεχών που θέλουν να προσφέρουν στην κοινωνία. Επίσης πρέπει να αναφερθώ και στις πολλές και κρίσιμες μάχες που έχουμε δώσει με πολλά στελέχη όπως για παράδειγμα με τον βουλευτή Αρκαδίας κ.Κωνσταντινόπουλο…»

Στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτημα για το πώς σκοπεύει να κινηθεί το Κίνημα Αλλαγής στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές και αν θα «κατεβάσει» δικό του υποψήφιο, δήλωσε: «Εμείς έχουμε πάρει αποφάσεις σε επίπεδο συνεδρίων και πολύ πρόσφατα στο τελευταίο μας πολιτικό συμβούλιο, την εκτελεστική μας γραμματεία και στην κεντρική επιτροπή επιβεβαιώθηκε η αυτόνομη πορεία του Κινήματος Αλλαγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές που έχουμε μπροστά μας το 2019 ή όποτε επιλέξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να τις κάνει, γιατί βλέπουμε πως έχει και μια αγωνία για αυτές. Επομένως με καθαρές κουβέντες, εμείς έχουμε επικεφαλής της προσπάθειας αυτής τον Γιώργο Καμίνη και θα φτιάξουμε ψηφοδέλτια με στόχο να ενισχύσουμε την αυτοδιοίκηση πέρα και πάνω από κόμματα, γιατί εμείς από την πρώτη στιγμή δίνουμε έμφαση στα προβλήματα και το πώς θα τα λύσουμε».