Π.Κάτσαρης στη ΔΡΤ: “Εγκληματική η πολιτική της κυβέρνησης για τον κορωνοϊο – Πρέπει να γίνονται μαζικά τεστ σε όλους τους νεοσύλλεκτους”(vid)

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 10:10

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Ανταρσία στο Μωριά – Συμπόρευση για την ανατροπή” κ.Παναγιώτης Κάτσαρης.

Αρχικά ο κ.Κάτσαρης αναφερόμενος στα κρούσματα κορωνοϊού στην 124ΠΒΕ και στην ταξινόμηση τους στην Τρίπολη με αρκετές ημέρες καθυστέρησης, δήλωσε: “Η πολιτική που ακολουθήθηκε από την κυβέρνηση στο θέμα του κορωνοϊού είναι εγκληματική. Τα κρούσματα όπου εντοπίζονται σε χώρους, όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση ατόμων, όπως είναι και ο στρατός πρώτον δεν αναφέρονται άμεσα και δεν ενημερώνεται η τοπική κοινωνία και δεύτερον δεν παίρνονται και άμεσα μέτρα”, ενώ πρόσθεσε: “Για εμάς θα έπρεπε να γίνουν μαζικά τέστ σε όλους τους νεοσύλλεκτους. Και σε αυτόν τον τομέα- εάν γίνονται δηλαδή ή όχι μαζικά τεστ – υπάρχει συσκότιση. Από παιδιά που κατατάσσονται γνωρίζουμε πως γίνονται δειγματοληπτικά τεστ”.Στην συνέχεια ο κ.Κάτσαρης κατακεραύνωσε την κυβέρνηση, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως  η κυβέρνηση αντί να χρηματοδοτήσει άμεσα τις δομές υγείας και να φροντίσει για τις ανθρώπινες συνθήκες σε στρατόπεδα, δομές προσφύγων και άλλα, δίνει δισεκατομμύρια σε εφοπλιστές, αεροπορικές εταιρείες και κεντρικά ΜΜΕ.

Παράλληλα ο κ.Κάτσαρης αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει φέρει μαζί της η πανδημία του κορωνοϊού και έχουν “γονατίσει” οικονομικά τους μικρο-μεσσαίους επιχειρηματίες.

Τέλος μίλησε για την κοινή πρόταση όλων των παρατάξεων του ΠεΣυ -πλην της παράταξης Νίκα- (διαβάστε την ΕΔΩ) για την απομάκρυνση του εκπροσώπου της “Ελληνικής Αυγής” από το Περιφερειακό Συμβούλιο αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Είπαμε το αυτονόητο.H ελληνική δικαιοσύνη αποφάνθηκε, πως είναι εγκληματική οργάνωση. Η Ελληνική Αυγή στηρίχτηκε από αυτή την εγκληματική οργάνωση και είναι ο αυτοδιοικητικός της βραχίονας στην Πελοπόννησο. Ο εκπρόσωπος της στο ΠεΣυ έχει δηλώσει, πως είναι περήφανος μέλος της Χρυσής Αυγής. Ζητήσαμε λοιπόν να αποπεμφθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Το γιατί αρνήθηκε ο κ.Νίκας και η παράταξη του θα πρέπει αν το εξηγήσει στον ελληνικό λαό ο ίδιος”.