Π.Παπαχρόνης στη ΔΡΤ: “Δεν θα είμαι υποψήφιος για επικεφαλής της παράταξης” (ήχος)

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 16:31

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο πρώην Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ.Παναγιώτης Παπαχρόνης.

“Αντιπολίτευση δεν είναι μόνο να φωνάζουμε. Θα λέω πάντα μπράβο για τα θέματα που προχωράει η κάθε δημοτική Αρχή, όπως θα λέμε και τα κακώς κείμενα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ.Παπαχρόνης.Στην συνέχεια ερωτηθείς για το μέλλον της παράταξης του αείμνηστου Δημήτρη Παυλή, τόνισε: “Όλοι οι άνθρωποι και οι έξι εκλεγμένοι, θέλουν το καλό της παράταξης. Πρέπει όμως να αναλογιστούμε, πως κάποια στιγμή πρέπει αυτό που σκεφτόμαστε να γίνει πράξη. Σαν Δημοτική Αρχή δεχτήκαμε σφοδρή κριτική και σιγά – σιγά βγαίνουν πράγματα που μας δικαιώνουν και για τις καθυστερήσεις”, ενώ πρόσθεσε: “Μπορεί να μην μπορούμε πάντα να βρούμε μια λύση ή η λύση που προκρίνεται να μην εξυπηρετεί το σύνολο. Εγώ πρότεινα και προτείνω και τώρα, να κλείσει η παράταξη του Δημήτρη Παυλή, διότι αν εκείνος δεν είναι παρών δεν μπορούμε εμείς σαν μονάδες να λειτουργήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Έχω ακούσει κατά καιρούς κάποιες καταγγελίες για εκλεγμένα μέλη της παράταξης που ήταν σε θέσεις ευθύνης στο παρελθόν και δεν έχουμε απάντηση. Δεν γίνεται να βλέπουμε τέτοιες τοποθετήσεις και εμείς να λέμε δεν έχουμε επικεφαλής και δεν μιλάμε”.

Παράλληλα ο κ.Παπαχρόνης ανέφερε, πως υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των μελών της παράταξης, ενώ συμπλήρωσε: “Πρέπει να κλειστούν οι έξι εκλεγμένοι σε ενα γραφείο και να βγάλουν μια απόφαση. Εμένα με ενδιαφέρει ο κόσμος που μας στήριξε, να μπορεί να έχει εμπεριστατωμένα έναν τρόπο να ακούσει την φωνή της παράταξης. Δεν μπορεί να μην ξέρουμε, τι ήθελε ο Δημήτρης Παυλής και το όραμα του. Ήμασταν 15 χρόνια μαζί του”.

Τέλος απαντώντας στο εάν ο ίδιος επιθυμεί να είναι επικεφαλής της παράταξης ξεκαθάρισε, πως κάτι τέτοιο δεν είναι στις προθέσεις του.”Αφενός δεν γίνεται, γιατί ο ιδρυτής θα είναι πάντα ο επικεφαλής και αφετέρου υπάρχουν πολύ πιο έμπειροι και πιο αξιόλογοι άνθρωποι, που έχουν σίγουρα τον πρώτο λόγο σε αυτό το κομμάτι Αυτή την στιγμή δεν με ενδιαφέρει, να ηγηθώ μιας παράταξης, η οποία έχει ένα όραμα, το οποίο πρέπει πρώτα να το πιστέψουμε εμείς και μετά να συζητήσουμε για αρχηγό. Εγώ δεν θα είμαι υποψήφιος για επικεφαλής της παράταξης”, ανέφερε χαρακτηριστικά.