Π.Παπαχρόνης στη ΔΡΤ: “Δυσκολεύει πολύ η καθημερινότητα των κατοίκων των χωριών μας” (ήχος)

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 13:06

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο πρώην Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ.Παπαχρόνης.

Κεντρικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε η απόφαση να κλείσει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Λεβίδι, γεγονός που θα δημιουργήσει μια σωρεία προβλημάτων στην ευρύτερη περιοχή, ειδικότερα για τους ηλικιωμένους, των οποίων η ζωή θα δυσκολέψει.Ο κ.Παπαχρόνης αναφέρθηκε στην εξαιρετική εξυπηρέτηση που προσέφερε η υπηρεσία στους πολίτες, η οποία πλέον θα εκλείψει. “Έμαθα για διάφορες προτάσεις εθελουσίας εξόδου, συζήτησα με υπαλλήλους και είδα πως υπάρχει πλάνο για πέντε ΕΛΤΑ στην Αρκαδία, ένα ανα Δήμο. Μίλησα και με τους βουλευτές μας και είναι ενήμεροι για το τι πρόκειται να συμβεί. Μου δήλωσαν, πως όντως είναι μια δύσκολη περίπτωση. Προσπάθησα να επικοινωνήσω και με την διοίκηση των ΕΛΤΑ και κατέθεσα σε ένα αρμόδιο τμήμα τα ερωτήματα μου”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε: “Σαν απλοί πολίτες πρέπει να καταθέτουμε τις απόψεις μας και τους προβληματισμούς μας, γιατί όταν διεκδικείς, κάτι κερδίζεις”.

“Το πλάνο είναι να γίνουν οι αλλαγές σε 2- 3 μήνες, αλλά αν δεν φωνάξουμε έγκαιρα, δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα μετά”, δήλωσε στην συνέχεια ο κ.Παπαχρόνης, ενώ πρόσθεσε: “Δεν είναι όλα αριθμοί. Πρέπει να δουν και πως θα καλυφθούν οι ανάγκες των ανθρώπων μιας περιοχής”.

Τέλος ο κ.Παπαχρόνης ανέφερε: “Εύχομαι και ο Δήμαρχος και οι βουλευτές και ο Αντιπεριφερειάρχης ενδεχομένως, να θέσουν με την σειρά τους αυτά τα ζητήματα της καθημερινότητας και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: