Π.Τατούλης: “Καλούμε τον κ. Νίκα να συμμορφωθεί άμεσα με τις οδηγίες του ΕΟΤ για το σποτ της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελ/σου””

Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021 14:24

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Πέτρου Τατούλη και της παράταξης του για το σποτ τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου:

Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας στην πολιτική ηγεσία και στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΟΤ για την άμεση παρέμβαση τους σχετικά με το σποτ τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.Επιβεβαιωθήκαμε πλήρως σε ό,τι αφορά τις τροποποιήσεις που έπρεπε να γίνουν στο συγκεκριμένο σποτ, με δεδομένο ότι δημοσιοποιήθηκε χωρίς να έχει λάβει τις απαιτούμενες εγκρίσεις όπως προβλέπει η κείμενη Νομοθεσία.

Καλούμε τον κ. Νίκα να συμμορφωθεί άμεσα με τις οδηγίες του ΕΟΤ και να προβεί στις απαραίτητες τροποποιήσεις.

Καλούμε τον κ. Νίκα σε τόσο σημαντικά θέματα να σταματήσει το λαϊκισμό, τον αυτοσχεδιασμό και τον ερασιτεχνισμό και να ενεργεί με επαγγελματισμό και γνώση σύμφωνα με τις οδηγίες από ειδικούς επιστήμονες σε θέματα στρατηγικής, branding και marketing plan.

Καλούμε τον κ. Νίκα να σταματήσει να ενεργεί επιπόλαια και διχαστικά σε ζητήματα όπως ο τουρισμός όπου απαιτούνται ευρύτερες συναινέσεις, συνέργειες και συνεργασίες.