Παναρκαδικός Α.Ο.| Διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης και συγχαρητήρια μηνύματα σε Ερμή Μελιγούς και νέα διοίκηση ΕΠΣΑ

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 12:19
Συγχαρητήρια μηνύματα σε Ερμή Μελιγούς και νέα διοίκηση ΕΠΣΑ,  εξέδωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Παναρκαδικού A.O., Ηλίας Καναβέτας ενώ ανακοίνωσε και τη διεξαγωγή της Ετήσιας Γενικής συνέλευσης του Σωματείου, τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. συγχαίρει θερμά και δημόσια τον κ. Σταύρο Γεωργόπουλο για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ( ΕΠΣ ) Αρκαδίας και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.Παράλληλα συγχαίρει για την εκλογή τους στη νέα Εκτελεστική και Εξελεγκτική Επιτροπή όλα τα μέλη που τις απαρτίζουν μετά από τα αποτελέσματα της χθεσινής διαδικασίας.

Το ενωτικό κλίμα που τελικά επικράτησε στη χθεσινή ψηφοφορία αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για το μέλλον του Αρκαδικού Ποδοσφαίρου. Είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία που διαθέτουν όλοι οι εκλεγέντες σε συνδυασμό με τη διάθεση προσφοράς που τους χαρακτηρίζει θα φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΜΕΛΙΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. συγχαίρει θερμά τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη Διοίκηση του Ερμή Μελιγούς για την επίτευξη του δύσκολου στόχου της παραμονής της νεοφώτιστης ομάδας τους στη Γ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου.Αυτή η παραμονή ενισχύει το προφίλ του Αρκαδικού Ποδοσφαίρου και δίνει μεγαλύτερο κίνητρο στους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Αρκαδίας για αναγνώριση και καταξίωση στις μεγάλες κατηγορίες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού εύχεται στο φίλο Σωματείο του Ερμή Μελιγούς να έχει συνέχεια με περισσότερες επιτυχίες και να καθιερωθεί στη Γ Εθνική.

ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 ( και ώρα 9 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου.Παρακαλούνται τα εγγεγραμμενα μέλη του Σωματείου να προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση της προσεχούς Δευτέρας που θα γίνει στα γραφεία του γηπέδου του Παναρκαδικού ( οδός Αγίου Κωνσταντίνου 91- 93 ).

Σύμφωνα με το καταστατικό αν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί σε νέα ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί με ανακοίνωση στα ΜΜΕ.