Παρ. Νίκου στη ΔΡΤ: Η δημοτική αρχή δεν είχε την αποφασιστικότητα να ακουμπήσει τα μεγάλα προβλήματα (ήχος)

Πέμπτη, 21 Μάρτιος 2019 10:19

Στην εκπομπή «Καλημέρα από τα fm» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης φιλοξενήθηκε, την Πέμπτη το πρωί, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα», ιατρός, Παρασκευάς Νίκου.

Ο κ. Νίκου αναφέρθηκε σε μια σειρά προβλημάτων που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των δημοτών του δήμου Τρίπολης και θα πρέπει να επιλυθούν άμεσα (αδέσποτα, απορρίμματα, θέσεις στάθμευσης, άσχημη κατάσταση των δρόμων κλπ.), κάνοντας λόγο για σύσταση διαπαραταξιακών επιτροπών, με τη συμμετοχή και απλών πολιτών, που θα κινηθούν ακριβώς προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο ρόλος των δημοτικών συμβούλων θα πρέπει να αναβαθμιστεί, να τους δοθούν περισσότερες ελευθερίες ώστε να παρουσιάζουν θέματα που θεωρούν ότι χρήζουν συζήτησης, ενώ άσκησε έντονη κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή, λέγοντας ότι θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων, χαρακτηρίζοντας το δήμαρχο Τρίπολης, Δ. Παυλή, ως “προσωποκρατικό” και μη συνεργάσιμο με την αντιπολίτευση.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Νίκου: