«Παρελθόν» ο Λάμπης Μπαξεβάνος από την παράταξη του δημάρχου Γορτυνίας!

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 09:19
Φωτο: kalimera-arkadia.gr

Με ανακοίνωσή του, ο τ. αντιδήμαρχος και ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας, Χαράλαμπος Μπαξεβάνος, γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από την παράταξη του δημάρχου Γορτυνίας, Γιάννη Γιαννόπουλου. Όπως αναφέρει:

«Αγαπητοί Δημότες και Δημότισσες,Με ευθύνη στους πολίτες της Δημητσάνας και του Δήμου Γορτυνίας, ανακοινώνω την αποχωρησή μου απο την Δημοτική Παράταξη του κ.Γιαννοπουλου Ιωάννη και παραμένω ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος.

Η αποχώρησή μου από τον συνδυασμό οφείλεται στην αδυναμία του Δημάρχου να δώσει λύση στο δίκαιο αίτημα όλων των κατοίκων της Δημητσάνας να σταματήσει η συγκέντρωση και μεταφόρτωση όλων των απορριμάτων του Δήμου, στο Γυμνάσιο-Λύκειο Δημητσάνας.

Παρά τις προσωπικές παρεμβάσεις μου αλλά και των Δημοτών μας, δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Τον Ιούλιο συγκέντρωσα όλους τούς φορείς της Δημητσάνας, ώστε να αντιδράσουμε για την υπάρχουσα κατάσταση. Δώσαμε διορία απομάκρυνσης, χωρίς καμία αντίδραση. Τον επόμενο μήνα – Αύγουστο – στη Δημητσάνα, με πρωτοβουλία των δημοτών μας, συγκεντρώθηκαν πάνω απο 500 υπογραφές διαμαρτυρίας, χωρίς να έχει και αυτή η προσπάθεια κανένα αποτέλεσμα.

Καλούμε τον Δήμαρχο, άμεσα να αναιρέσει την απόφασή του σχετικά με τον χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Δημητσάνας. Χωρίς την συναίνεση της τοπικής κοινωνίας καμία πολιτική δεν μπορεί να εφαρμοστεί και να αποδώσει. 

Η διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης πολλαπλασιάζει τους κινδύνους στη Δημητσάνα και φέρνει χειρότερα δεινά στην υγεία, τον τουρισμό, την ιστορία, την οικονομία, στους Δημότες της Δημητσάνας. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Χαράλαμπος Ν. Μπαξεβάνος

τ. Αντιδήμαρχος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γορτυνίας»