Παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Cross Country του Ρεθύμνου από τον ΠΟ Τρίπολης

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021 17:30

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CROSS-COUNTRY SHORT TRACK και ELIMINATOR, που έλαβαν χώρα στο Ρέθυμνο 29 και 30 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων του 2021 για τους ποδηλάτες του Π.Ο.Τ.

Την πρώτη μέρα οι συνθήκες στο CROSS COUNTRY ήταν εξαιρετικά δυσχερείς, με συνεχή βροχή και απίστευτη λάσπη, σε μία κούρσα με πολλά τεχνικά κομμάτια και μεγάλο ανταγωνισμό. Παρ’ όλα αυτά 9ος τερμάτισε ο Γιώργος Μάγκλαρης στους εφήβους και οι παίδες του Π.Ο.Τ. έκανα μια εξαιρετική εμφάνιση με τον Αλέξη Μάγκλαρη στην 24η θέση και τους Κωστή Τσετσώνη και Δημήτρη Οικονόμου στην 31η και 32η θέση αντίστοιχα.Την Κυριακή το αγώνισμα του ΕΛΙΜΙΝΑΤΟΡ προσέφερε καταπληκτικό θέαμα στους παρευρισκόμενους, αφού εξελίχθηκε πάνω στην εξωτική παραλία του Ρεθύμνου σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα των 1.600μ πάνω στην άμμο, με γέφυρες, τεχνικά και φυσικά εμπόδια και μουσική υπόκρουση από πεντοζάλι.

Ο Μάγκλαρης Αλέξης με χρόνο 2,38 στην αρχική κούρσα χρονομέτρου, προκρίθηκε στους 32 καλύτερους. Κέρδισε τις δύο επόμενες κόντρες αλλά δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά κατακτώντας την 12η θέση.

 

Ανακοίνωση και για την έναρξη εγγραφών στις ακαδημίες…

Εντωμεταξύ ο Παναθλητικός Όμιλος Τρίπολης ανακοίνωσε και την έναρξη των εγγραφών στις ακαδημίες του Ομίλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι εγγραφές στην ποδηλατική ακαδημία άρχισαν! Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:
– Πολυχρονοπούλου Κάλια (697 0989323).
– Μάγκλαρης Ιωάννης (6972256499).
Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.».