Παρουσιάστηκε εφαρμογή του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας για smart phones (vid)

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 15:11

Επίσημη παρουσίαση της εφαρμογής για κινητά του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

Στην παρουσίαση που έγινε από φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίων βρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Βασίλης Ψυχογιός και μέλη του ΙΣΑ, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος και καθηγητές του Τμήματος.Να σημειώσουμε πως η εφαρμογή λειτουργεί από τον Απρίλιο και στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της Αρκαδίας,όσον αφορά θέματα ιατρικά, ενώ μέσω αυτής μπορεί κάποιος εύκολα να βρει τον ΑΜΚΑ του.

Η εφαρμογή έγινε δωρεάν στο πλαίσιο προπτυχιακής ομαδικής εργασίας του Τμήματος Υπολογιστών σε συνεργασία με τον ΙΣΑ και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ όπως τονίστηκε βοηθά στην εξωστρέφεια του Πανεπιστημίου και στη σύνδεσή του με την τοπική κοινωνία.

Να αναφέρουμε πως στόχος είναι να υπάρξουν και άλλες εφαρμογές για διάφορα θέματα που αφορούν στην πόλη.

Δείτε βίντεο με αποσπάσματα από την παρουσίαση και τις δηλώσεις του κ. Ψυχογιού, του κ. Μπουκουβάλα, του κ. Λαμπρόπουλου και του κ.Σαγιά.