Παρουσιάστηκε στην Τρίπολη το βιβλίο «Όλες οι ΑΕΚ του Κόσμου» (ph, vd)

Τρίτη, 15 Μάιος 2018 07:39
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φώτης Αλεξόπουλος

Σε μια εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στο Απόστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης το απόγευμα της Δευτέρας 14 Μαΐου, παρουσιάστηκε το βιβλίο του Δημοσιογράφου Νίκου Αγγελίδη, με τίτλο: «Όλες οι ΑΕΚ του Κόσμου».

Πρόκειται για μια πολυτελή έκδοση 320 σελίδων η οποία περιλαμβάνει περισσότερες από 1500 φωτογραφίες και ουσιαστικά παρουσιάζει 361 ομάδες σε όλο τον κόσμο που είτε περιλαμβάνουν στο όνομά τους την ΑΕΚ, είτε διαθέτουν τον Δικέφαλο Αετό, έχοντας άμεση ή έμμεση σχέση με τη μεγάλη Ιδέα της ΑΕΚ. Ουσιαστικά πρόκειται για με μεγάλη έρευνα πέντε περίπου χρόνων στην οποία ο συγγραφέας παρουσιάζει στις σελίδες του βιβλίου… Όλες τις ΑΕΚ του Κόσμου!

Την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε το μέλος της Διοίκησης της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Δημήτρης Μπερτζελέτος. Το βιβλίο στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να προλογίσουν τόσο ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, όπως και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής που δεν έκρυψαν και δεν κρύβουν την δική τους αγάπη για την ΑΕΚ.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Νίκος Αγγελίδης ο οποίος παρουσίασε ουσιαστικά μερικές από τις πολλές ΑΕΚ που περιλαμβάνονται στις σελίδες του βιβλίου. Ο ίδιος λίγο νωρίτερα αποκάλυψε και τα κίνητρα που τον έκαναν πιστό φίλο της ΑΕΚ και εκείνα που τον οδήγησαν στη δημιουργία αυτού του βιβλίου.

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου, άνθρωποι που έχουν συνδέσει άμεσα ή έμμεσα το όνομά τους με την ΑΕΚ Τρίπολης μοιράστηκαν εμπειρίες και σκέψεις για την ομάδα της καρδιάς τους, κλείνοντας κάπως έτσι πολύ όμορφα τη συγκεκριμένη παρουσία του συγκεκριμένου βιβλίου. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΤΡΙΠΟΛΗ | ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ