Πασχάλης Τερζής – Κάνε οτι νομίζεις / Α’ μετάδοση

Τρίτη, 18 Ιανουάριος 2011 20:07
ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 91.5

 Από την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008 και σε πρώτη μετάδοση από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 το νέο τραγούδι του Πασχάλη Τερζή με τίτλο <<Κάνε Ό,τι Νομίζεις>> σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Θάνου Παπανικολάου.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

«ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΖΟΡΙΚΗ» Νέο Album

Κυκλοφορεί 3 Νοεμβρίου

 

Μια δοκιμασμένη και γεμάτη επιτυχίες συνεργασία επαναλαμβάνεται. Ο Πασχάλης Τερζής συνεργάζεται για μία ακόμα φορά με τον Γιώργο Θεοφάνους.

«Μια νύχτα ζόρικη» ο τίτλος του δίσκου.

«Κάνε ό,τι νομίζεις», ο τίτλος του πρώτου single σε στίχους Θάνου Παπανικολάου από το καινούριο album που θα κυκλοφορήσει αρχές Νοεμβρίου.

Η αυθεντική λαΐκή φωνή και ερμηνεία του Πασχάλη Τερζή σε τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους, που για μια ακόμα φορά αναδεικνύει το μεγάλο συνθετικό και στιχουργικό του ταλέντο, αποτελούν εγγύηση για τη μεγάλη επιτυχία του album. Στίχους, εκτός από το Γιώργο Θεοφάνους έχουν γράψει ο Θάνος Παπανικολάου, ο Κώστας Φασουλάς, ο Ανδρέας Νεοφυτίδης και ο μεγάλος μας ποιητής Μάνος Ελευθερίου.

Το πρώτο single του album είναι η απόλυτη έκπληξη, αφού θα ακούσετε τον Πασχάλη Τερζή, όπως δεν τον έχετε ξανακούσει μέχρι σήμερα.

«Κάνε ό,τι νομίζεις» ο τίτλος του τραγουδιού που έρχεται σαν προπομπός του album, για να δείτε ότι ακόμα και στις δοκιμασμένες συνεργασίες, υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν επαναπαύονται μόνο στον δρόμο που τους έχει δείξει η μέχρι σήμερα επιτυχία τους. «Κάνε ό, τι νομίζεις», το πρώτο άκουσμα, από ένα album που έρχεται σε λίγες μέρες και κάθε τραγούδι είναι και μια αποκάλυψη. Τόσο συνθετική όσο και ερμηνευτική. Ο Γιώργος Θεοφάνους συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις ανεξάντλητες μελωδίες του και τους άμεσους στίχους του και ο Πασχάλης Τερζής αναδεικνύει το μεγαλείο της φωνής του.

Μείνετε συντονισμένοι στον Καλύτερο Σταθμό της Πόλης!!!

Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91, 5 FM – O Σταθμός των Επιτυχιών!!!