Παιδικά χαμόγελα και δώρα και φέτος στο “ΚΑΑ Παλλάδιον”

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 11:07

Παιδικά χαμόγελα και γλυκές φατσούλες γέμισε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 η αίθουσα εκδηλώσεων ΜΗΤΙΣ, στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Διεύθυνση του Κέντρου διοργάνωσε μία μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων και η Πρόεδρος του ΚΑΑ  ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη, βρήκε την ευκαιρία να μοιράσει δώρα και ευχές σε όλα τα παιδιά των υπαλλήλων.Φέτος το δώρο που πήραν όλα τα ανήλικα τέκνα των εργαζομένων ήταν ένα ζευγάρι παπούτσια από το γνωστό κατάστημα υποδημάτων “Μούγερ” της Τρίπολης. Στη σύντομη ομιλία της προς τους γονείς και τα παιδιά, η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη, τόνισε τη σημασία της δημιουργίας ενός ζεστού χριστουγεννιάτικου κλίματος και προέτρεψε τους γονείς να θέσουν ως βασική τους προτεραιότητα την ψυχολογία των παιδιών τους, ειδικά αυτές τις Άγιες Μέρες που έρχονται.

Παράλληλα, η κ. Καρνιαδάκη ενημέρωσε όλους τους παρευρισκομένους, ότι το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα υλοποιήσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με εκδηλώσεις που θα γίνουν μέσα στο Κέντρο.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο κλίμα μέσα στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ όχι μόνο για τους θεραπευόμενους και τους συγγενείς τους αλλά και για τους εργαζόμενους που θα δουλεύουν αυτές τις Άγιες Μέρες” δήλωσε η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη, η οποία ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο υγεία και κάθε καλό στον καθένα ξεχωριστά για το νέο έτος.