Περίεργοι και όψιμοι υποστηρικτές της χτεσινής απεργίας!

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016 12:17

Όλα τα περίμενα από τους κύκλους της διαπλοκής και της διαφθοράς στη χώρα μας!

Όλα τα περίμενα από τους νοσταλγούς της απόλυτης ελευθερίας, να βουτάνε από τις Τράπεζες χωρίς εγγυήσεις όσα ήθελαν και όποτε ήθελαν!Όλα τα περίμενα από τους δεξιούς ψάλτες και μόνιμους λιβανιστές μέχρι πρότινος, των αντιλαϊκών πολιτικών!

Αλλά να φτάσουν μέχρι του σημείου να μετατρέψουν τα ημερήσια έντυπά τους (τις εφημερίδες τους) ως παραρτήματα των ύπουλων και σκοτεινών συνομωσιών με στόχο τη κυβέρνηση, αυτό δεν το περίμενα με την έννοια ότι υπέθετα πως θα ενεργούσαν πιο συγκαλυμμένα!

Πρώτη και καλύτερη η εφημερίδα “ΕΣΤΙΑ” Ένα ακροδεξιό έντυπο που μέχρι πρότινος άκουγε για απεργίες και διαδηλώσεις και γέμιζε σπυράκια, αφορίζοντας το παραμικρό σημάδι διαμαρτυρίας του λαού, να βγαίνει και να προβάλει την χτεσινή απεργία και ανερυθρίαστα να υποστηρίζει, ότι ήρθε η ώρα να πάμε σε εκλογές, προκειμένου να απαλλαχτούμε από μία κυβέρνηση με Αριστερό πρόσημο!

Οι άλλες “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” και “ΤΑ ΝΕΑ” όπως δείχνουν και τα παρακάτω πρωτοσέλιδά τους, προβάλουν μεν την απεργία, είναι όμως συγκρατημένες και δεν φανερώνουν όπως η “ΕΣΤΙΑ” τον ενδόμυχο στόχο τους και αθεράπευτο καημό τους!

Το σχέδιό τους είναι γνωστό:

Με κάθε τρόπο και με κάθε μέσον, θεμιτό η αθέμιτο, πρέπει να τελειώνουμε με αυτή τη κυβέρνηση, που τόλμησε να ταράξει τα νερά μας και να βάλει χέρι στην ασυδοσία μας και στην ελευθερία των κινήσεών μας, ώστε να κάνουμε ότι θέλουμε και να υποστηρίζουμε όποιον θέλουμε, εφ όσον βέβαια αυτός, θα υποκλίνεται και θα υπηρετεί τα συμφέροντά μας!

Αυτό το σχέδιο, που όπως είπα, ξεδιάντροπα η ‘ΕΣΤΙΑ” το φανερώνει, θα πρέπει οι δυνάμεις εκείνες της Ελληνικής κοινωνίας, που υπέφεραν τόσες δεκαετίες από τη πολιτική που θέλουν και αγωνίζονται για να την επαναφέρουν οι μεγαλοεκδότες και μεγαλοκαναλάρχες, πρέπει οι δυνάμεις αυτές να αντιταχθούν, γιατί διαφορετικά θα ξανακυλήσουμε στο γνωστό τροπάρι να πληρώνουν το μάρμαρο αυτοί που ποτέ δεν έφταιξαν για τη κατάσταση που έχουμε περιέλθει, σαν χώρα και σαν λαός της!

Να προσέξουν λοιπόν και να προβληματιστούν, εάν και κατά πόσο ρίχνουν νερό στο μύλο της αντίδρασης και του αμαρτωλού κατεστημένου της χώρας μας, όλοι αυτοί που πρωτοστατούν με ελαφρά τη καρδία, σε κινητοποιήσεις χωρίς προτάσεις η εναλλακτικές στις προτάσεις της κυβέρνησης, για τα ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών και ελεύθερων Επαγγελματιών!

Χαρακτηριστικό στοιχείο για το που το πάνε και αρκετά από τα μπλόκα των αγροτών, είναι οι δηλώσεις ενός νέου αγρότη χτες το βράδυ, σε εκπομπή με τον δημοσιογράφο κο Μέγα στην ΕΡΤ 1, που δήλωσε σε αντιπαράθεση με τον υφυπουργό κο Πετρόπουλο, ότι δεν θέλουμε συντάξεις, δεν θέλουμε τίποτα από τη κυβέρνηση, παρά μόνο να φύγει και να μας αφήσει στην ησυχία μας!

Επειδή οι μέρες που θα ακολουθήσουν, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες για μία κυβέρνηση που έχει τα πάντα απέναντί της και με το μέρος της έχει μόνο τη ψήφο του Ελληνικού λαού, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί η αντίδραση, η διαπλοκή, η διαφθορά και η σαπίλα του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου της χώρας μας, θα κάνουν και θα χρησιμοποιήσουν τα πάντα, προκειμένου να μη χάσουν τα ερείσματά τους και τους υποστηριχτές τους, που είναι τα κανάλια και οι εφημερίδες τους!

Τρίπολη 5-2-2016 Τάσος Παπαζαχαρίας

Τα κείμενα που φιλοξενούνται στην ενότητα ΑΠΟΨΕΙΣ του παρόντος ιστοχώρου, δημοσιεύονται αυτούσια και εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης ή της ΔΕΠΕ Τρίπολης.