ΠεΣυ Πελ/σου | Νίκας: “Είστε πανηγυρτζήδες”-Νικολάκου: “Είστε αυταρχικός και αλαζόνας”

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 20:05

Για μία ακόμα φορά υπήρξαν υψηλοί τόνοι στη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και χαρακτηρισμοί που σίγουρα δεν έχουν θέση σε συλλογικό όργανο, παρόλο που χαρακτηρίζονται ως πολιτική κριτική.

Από πλευράς Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα χαρακτηρίστηκαν “πανηγυρτζήδες” και “καρκινώματα του λαϊκισμού” οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης “Νέα Πελοπόννησος”. Μάλιστα ο Περιφερειάρχης σημείωσε πως η δική τους περιφερειακή αρχή αναβαθμίζει τον πολιτισμό και χρηματοδοτεί αξιόλογες δράσεις και εκδηλώσεις, κάτι που δεν έπραττε η προηγούμενη περιφερειακή αρχή, που χρηματοδοτούσε πανηγύρια.Από τη δική της πλευρά η κα. Νικολάκου τόνισε πως δεν “είμαστε πανηγυρτζήδες” και χαρακτήρισε αλαζόνα και αυταρχικό τον κ. Νίκα, ο οποίος, όπως ανέφερε, παίρνει μόνος του αποφάσεις, ενώ σημείωσε πως δεν συμμετέχει η Περιφέρεια σε σημαντικές εκθέσεις τουρισμού. Επίσης ανέφερε πως σε επόμενη συνεδρίαση θα έρθει επερώτηση που θα ζητά να μάθει ποιες είναι αναλυτικά οι χρηματοδοτήσεις προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Επιπλέον είπε πως “κατηγορούμαστε για χορούς και στελέχη της παράταξής σας χόρευαν πριν λίγες μέρες και μάλιστα σε περίοδο κορωνοϊού”.