Πολύωρη κατάθεση για την Αγγελική Νικολούλη στη δίκη της “μαύρης χήρας” στην Τρίπολη (vid)

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 14:24

Συνέχεια για δεύτερη μέρα με καταθέσεις μαρτύρων στη δίκη της Δήμητρας Βούλγαρη που κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύζυγό της, Α.Λάμπρου το Δεκέμβριο του 2014 στην Κοιλάδα Αργολίδας

Νικολούλη: “Διαπίστωσα μία πολύωρη και αδικαιολόγητη ένταση από πλευράς συνηγόρων υπεράσπισης λες και δεν ήθελαν να καταθέσω”Τρεις και πλέον ώρες κράτησε η κατάθεση της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Τρίπολης, τη δεύτερη μέρα της δίκης της Δήμητρας Βούλγαρη, της επονομαζόμενης “μαύρης χήρας” που κατηγορείται για το φόνο του καπετάνιου συζύγου της.

Η κα.Νικολούλη, που είχε ερευνήσει με την ομάδα της, την υπόθεση, στη εκπομπή της “Φως στο Τούνελ”, κατέθετε από τις 10 το πρωί μέχρι και μετά τη 13:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, 23 Νοεμβρίου και μάλιστα ήταν τόση η εξάντλησή της που ζήτησε καρέκλα για να καθίσει.

Η δημοσιογράφος απάντησε στις ερωτήσεις της Προέδρου του Δικαστηρίου καθώς και στους δικηγόρους των δύο πλευρών, ενώ κατά διαστήματα υπήρχε μεγάλη ένταση στην ακροαματική διαδικασία λόγω των παρεμβάσεων των συνηγόρων υπεράσπισης, με αποτέλεσμα η Πρόεδρος του Δικαστηρίου να ζητήσει να σταματήσουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και τόνισε πως αν οι συνήγοροι θεωρούν πως η διαδικασία δεν γίνεται σωστά να ζητήσουν αντικατάστασή της.

Η κα.Νικολούλη μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της είπε πως της έκανε εντύπωση η ψυχραιμία της κατηγορούμενης, το γεγονός πως τα έλεγε με το “ν και το σ” στις εκπομπές που είχε πάει και πως όταν οι κάμερες δεν έγραφαν ρωτούσε τον σύζυγο της αδελφής της, που ήταν μαζί της αν ήταν καλή στο γυαλί και πως “τάπωσα τους αστυνομικούς”.

Μάλιστα η δημοσιογράφος επεσήμανε και σε δηλώσεις της, κατά την έξοδο από το Δικαστήριο της Τρίπολης, πως θεώρησε με την συμπεριφορά της κατηγορούμενης ότι είδε την εκπομπή σαν χώρο να δώσει παράσταση.

Η κα.Νικολούλη εξέφρασε και την ενόχληση της για τους συνηγόρους υπεράσπισης τονίζοντας πως δεν είναι δυνατόν να ρωτούν μάρτυρα αν θεωρεί ένοχη την κατηγορουμένη, αφού αυτό θα το κρίνει το Δικαστήριο.

Η μάρτυρας αναφέρθηκε και στον Παναγιώτη Αλεξανδρή, έξω από το σπίτι του οποίου φέρεται να έγινε το έγκλημα, και στον οποίο ανήκει το όπλο με το οποίο σκότωσαν το θύμα. Για αυτόν είπε πως δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, όταν τον καλούσαν από την εκπομπή, παρά το γεγονός ότι είχε αρχικά θελήσει να δώσει και μπροστά στις κάμερες στοιχεία (κάτι που δεν συνέβη τελικά) και επικοινωνούσε μετά από παρέμβαση της κατηγορουμένης, με την οποία, αν και είχε αναφέρει πως δεν διατηρούσε ιδιαίτερες σχέσεις μετά το συμβάν, τελικά είχε επικοινωνία.

Η κα.Νικολούλη ρωτήθηκε αν ο κ.Αλεξανδρής και η κατηγορούμενη είχαν ερωτική σχέση και απάντησε πως ο κ. Αλεξανδρής είχε αρνηθεί κάτι περισσότερο από φιλική σχέση με την κατηγορούμενη και είχε δηλώσει πως ήταν καλός φίλος του θύματος.

Επίσης επεσήμανε πως αρχικά την είχε επισκεφτεί για να ερευνήσει την υπόθεση η αδελφή του θύματος και στη συνέχεια ζήτησε την παρέμβασή της και η κατηγορούμενη.

Η δίκη συνεχίζεται με την εξέταση άλλων μαρτύρων.

Δείτε στο βίντεο τα όσα είπε η κα.Νικολούλη μετά την πολύωρη κατάθεσή της.