Πολλές εκπλήξεις και δώρα στην κοπή πίτας των υπαλλήλων της ΠΕ Αρκαδίας-έδρας (vid, ph)

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 16:00
Με πολλές εκπλήξεις, πολλές ευχές αλλά και προβληματισμό για τις δυσκολίες που υπάρχουν και την αποψίλωση που υφίστανται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου –Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 26 Ιανουαρίου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας και της Έδρας της Περιφέρειας.

«Παρών» το σύνολο σχεδόν των υπαλλήλων της ΠΕ Αρκαδίας –Έδρας καθώς και παιδιά που εργάζονται μέσω της κοινωφελούς εργασίας στις υπηρεσίες της Περιφέρειας. 
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Υπαλλήλων Γιώργος Πλιάκας, ενός συλλόγου που, όπως σημείωσε, απέκτησε πλέον και ΑΦΜ και στην ουσία πλήρη υπόσταση, ενώ στη συνέχεια μίλησαν οι Αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου, Φάνης Στεφανόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Ρουμελιώτης, Θεόδωρος Ντάνος, Γιάννης Κατσίρης και Γιώργος Μπακούρης,  οι εκπρόσωποι της μειοψηφίας Τάκης Γκανάς και Τάκης Γατσόπουλος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γιάννης Σταματάκος, η προϊσταμένη της Περιφέρειας Ματίνα Πορφύρη και ο «οικοδεσπότης» της εκδήλωσης Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας που έκοψε και την πίτα μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου.
Όλοι αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που υπάρχουν, λόγω της οικονομικής κατάστασης, αλλά και στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι υπάλληλοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πολιτών, όταν μάλιστα είναι ελάχιστοι σε κάθε υπηρεσία.
Η εκδήλωση είχε πολλές εκπλήξεις και πολλά δώρα, αφού εκτός από τα 6! φλουριά που ισοδυναμούσαν σε άδεια, έγιναν και 22 κληρώσεις για 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της Αρκαδίας και των άλλων περιφερειακών ενοτήτων της Πελοποννήσου.
Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση.
Ε.Τ.