Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού

Δευτέρα, 22 Ιούλιος 2019 23:22
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Ιδιαίτερα φτωχή χαρακτηρίστηκε η προσέλευση των μελών της ΓΣ του Παναρκαδικού σε ακόμη μία τακτική Γενική Συνέλευση των «πρασίνων». Το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου συγκεκριμένα διεξήχθη η επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού η οποία είχε απολογιστικό χαρακτήρα καθώς και ενημέρωση για το σχεδιασμό της διοίκησης εν’ όψει της νέας χρονιάς.

Η διοίκηση δια στόματος του Προέδρου του συλλόγου κ. Κωστόπουλου ανέφερε ότι ο Παναρκαδικός δεν χρωστάει σε τρίτους, διαθέτει πεντακάθαρο ΑΦΜ, ενώ η διοίκηση δίνει οριστικό τέλος σε παλιές οφειλές από το 1992-1995 προς το ΙΚΑ μέσω διακανονισμού και δόσεων που πληρώνονται το τελευταίο διάστημα κανονικά. Τόνισε ότι η διοίκηση έχει εξοφλήσει όλους τους παίκτες από την περασμένη χρονιά. Σε επίπεδο αγωνιστικού απολογισμού έκανε λόγο για τη δύσκολη περίοδο του περασμένου Καλοκαιριού, ωστόσο όπως αναφέρθηκε η ομάδα βρήκε το δρόμο της και σημασία έχει πλέον το τελικό αποτέλεσμα.Για τη νέα χρονιά έγινε γνωστό ότι η ομάδα διαθέτει από πέρυσι 15 ποδοσφαιριστές, με τελικό στόχο η ομάδα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με συνολικό ρόστερ 22 παίκτες. Στόχος σύμφωνα με τη διοίκηση η απόκτηση 2-3 έμπειρων ποδοσφαιριστών και οι υπόλοιποι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Ανακοινώθηκε η αποχώρηση από το προπονητικό τιμ των Φώτη Σαββάκη και Τάκη Κουμπούνη, με τους αντικαταστάτες τους να γίνονται γνωστοί τις επόμενες ημέρες.

Το μπάτζετ σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν θα είναι ελαφρώς αυξημένο από την περασμένη χρονιά. Τέλος έγινε αναφορά στο γήπεδο της ομάδας και στα αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εγκαταστάσεις όπως τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Αναφέρθηκε ότι αν και Δημοτικό γήπεδο ο Παναρκαδικός αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου και των εγκαταστάσεων. Δεδομένη κρίνεται η συνάντηση το επόμενο διάστημα με το νέο Δήμαρχο Τρίπολης κ. Τζιούμη, ενώ έγινε γνωστό ότι τα εισιτήρια διαρκείας αρχίζουν να διατίθενται με την τιμή στα 50 ευρώ, καθώς και ότι η προετοιμασία εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019.