ΠΣΑΠ: «Δεν αποκαθιστά εξ’ ολοκλήρου την αδικία η έναρξη της Super League 2»

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 13:57

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με την οποία εκφράζει επίσημα την αντίδρασή του για την απόφαση έναρξης του πρωταθλήματος της Super League. Συγκεκριμένα επί της ουσίας αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι δεν αποκαθιστά εξ’ ολοκλήρου την αδικία, καθώς την ίδια ώρα δεν πάρθηκε απόφαση και για επανεκκίνηση της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ, αναφέρει:«Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των δυο μικρότερων κατηγοριών και τα συνεχή δίκαια αιτήματα του ΠΣΑΠ προς όλους τους αρμόδιους φορείς, δόθηκε τελικά και με μεγάλη καθυστέρηση το «πράσινο φως» μόνο στη Super League 2.

Το αίτημά μας έγινε εν μέρει δεκτό και σε καμία περίπτωση δεν αποκαθιστά εξολοκλήρου την αδικία, καθώς εκατοντάδες συνάδελφοι μας που αγωνίζονται στην Football League θα συνεχίσουν να τη βιώνουν.

Ο ΠΣΑΠ τονίζει, για άλλη μία φορά, πως δεν πρέπει να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Η ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος δεν επιτρέπει να χαθεί άλλος χρόνος και για αυτό προσκαλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, ο κάθε ένας από την πλευρά του, να πράξει ότι χρειάζεται ώστε όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική δράση.».