Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του υποπλοίαρχου Κων/νου Πανανά στο Ναύπλιο! (vid, ph)

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 16:39

Η εξόδιος ακολουθία του συγκυβερνήτη υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά, του ελικοπτέρου ΑΒ-212 που συνετρίβη στην Κίναρο, τελέστηκε την Κυριακή το μεσημέρι, στον ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου.

Μέσα σε φορτισμένο κλίμα, οι Ένοπλες Δυνάμεις και ο λαός του Ναυπλίου αποχαιρέτησαν τον 34χρονο υποπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πανανά.Το φέρετρο με την σορό του ήρωα αξιωματικού ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία, ενώ άγημα και η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και απέδωσε τιμές.

Στην εξόδιο ακολουθία, που εψάλη στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αρίας Ναυπλίου, χοροστούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου καθώς και του Επισκόπου Επιδαύρου Καλλινίκου, παραβρέθηκαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Γιώργος Γιακουμάκης, οι βουλευτές Αργολίδος Γ. Γκιόλας, Γ. Ανδριανός, Γ. Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος, Αναστ. Χειβιδόπουλος, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες, Β. Σιδέρης, Φ. Στεφανόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δ. Κωστούρος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ναυπλιέων και πάρα πολύς κόσμος από όλη την Αργολίδα.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του Μαριάννα, οι γονείς του, καθώς και ο Ιερέας πεθερός του, νπ. Ανδρέας Ζαφείρης.

Παρατεταμένα χειροκροτήματα συνόδευσαν τον επικήδειο που εκφωνήθηκε από έναν συνάδελφό του, ανάμεσα σε επιφωνήματα «ήρωας» και «αθάνατος».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις συγκλονιστικές στιγμές:

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Φωτο: STUDIO B&G Γ. ΡΑΣΣΙΑΣ – Ε. ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ