Σε ετοιμότητα η ΠΕ Αρκαδίας για την επικείμενη κακοκαιρία (video)

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 15:05

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, για την επικείμενη κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει την περιοχή μας.

Σύμφωνα και με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), τις επόμενες ημέρες προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις βόρειους ανέμους, καθώς και χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά της χώρας.Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης, μας ενημέρωσε ότι η περιφέρεια είναι έτοιμη και υπερκαλυμμένη στο ενδεχόμενο μιας πιθανής χιονόπτωσης και είναι σε θέση να διαθέσει αλάτι όπου χρειαστεί.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, η Πολιτική Προστασία και οι Τεχνικές Υπηρεσίας της περιφέρειας είναι καθ΄ όλα έτοιμες και έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων, θα χρειαστεί η συνδρομή όλων, είπε ο κ. Λαμπρόπουλος, καλώντας τους πολίτες να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις, σε περίπτωση έντονης χιονόπτωσης.