Συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας για πλαστογραφία

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 09:59

Συνελήφθησαν, χθες (11.7.2020) στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας 25, 26, 33 και 35 ετών, αντίστοιχα, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ανωτέρω, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήσεις, ο μεν 26χρονος για το Άμστερνταμ Ολλανδίας, ενώ ο 25χρονος, 33χρονος και ο 35χρονος για το Μπέργκαμο Ιταλίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε από την κατοχή του 26χρονου ένα (1) διαβατήριο Αρχών Γαλλίας.
Ομοίως, στην κατοχή του 25χρονου, του 33χρονου και του 35χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρείς (3) ταυτότητες Αρχών Ιταλίας, οι οποίες επίσης κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.