Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2020 11:18

Συνελήφθησαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 38 και 66 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε σε εγκατάσταση ενοικιαζόμενων δωματίων ιδιοκτησίας τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ποσότητα κλώνων και φούντα του φυτού κάνναβης, συνολικού βάρους -96- γραμμαρίων και ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης, είχαμε συλλήψεις σε Κορινθία και Λακωνία.Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

ΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

από 09.00 ώρα της 30.4.2020 έως 11.00 ώρα της 1.5.2020

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε Ιερό Ναό, που είχε γίνει 4.12.2019 στο Λουτράκι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 43 και 57 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 23/24.4.2018 στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 31 και 37 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθησαν, χθες (30.4.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας , τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 21,28, 33 και 54 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, ηλεκτροδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους. Επιπλέον σε έρευνα που έγινε στην οικία του 28χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο,  το οποίο όπως προέκυψε ήταν κλεμμένο.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (30.4.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 38 και 66 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε σε εγκατάσταση ενοικιαζόμενων δωματίων ιδιοκτησίας τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -43,7- γραμμαρίων, ποσότητα κλώνων και φούντα του φυτού κάνναβης, συνολικού βάρους -96- γραμμαρίων και ζυγαριά ακριβείας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.