Σήμερα ο Ραδιομαραθώνιος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης για τους πρόσφυγες

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016 07:47

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης στηρίζει την εκστρατεία αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες.

Στο πλαίσιο αυτό και στην προσπάθεια να ενισχύσουμε την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και δεκάδων Δήμων, Ιερών Μητροπόλεων, Οργανισμών και φορέων, που έχουν ευαισθητοποιηθεί και συγκεντρώνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη πρώτης ανάγκης και υγειονομικό υλικό για τους πρόσφυγες, ενώνουμε κι εμείς τις δυνάμεις μας σ’ αυτήν την προσπάθεια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.Σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, το πρόγραμμα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, από νωρίς το πρωί έως αργά το μεσημέρι, είναι αφιερωμένο αποκλειστικά και μόνο στην εκστρατεία αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες.

Δήμαρχοι από όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, Μητροπολίτες, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συνάδελφοι δημοσιογράφοι από τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ, που στηρίζουν την πρωτοβουλία, θα βρίσκονται στον «αέρα» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης.

Αυτή η προσπάθεια αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που βιώνουν τον βίαιο ξεριζωμό από τις εστίες τους, για να έχει αποτέλεσμα, χρειάζεται συνέργεια όλων.

Σας καλούμε να γίνετε συμμέτοχοι στην σημερινή μας κινητοποίηση και να δηλώσετε έμπρακτα ΠΑΡΩΝ με τη συμβολή σας στη συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Συντονιστείτε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 fm και για διαδικτυακή ακρόαση στην ειδησεογραφική μας ιστοσελίδα www.drt915.gr και σε όσες άλλες ιστοσελίδες αναμεταδίδουν το πρόγραμμά μας.

Τα μικρόφωνα του σταθμού μας είναι ανοικτά και σας περιμένουν!

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2710 242400-02