Συνάντηση Κ. Τζιούμη με φορείς και προέδρους στο Λεβίδι για το 2021 (video – pics)

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 00:25

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επερχόμενη επέτειο των διακοσάχρονων από την εθνεγερσία του 1821, εκπονεί το Επιχειρησιακό Σχέδιο «Τρίπολη 2021».

Γι’ αυτό το λόγο, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020, στο πρώην δημαρχείο Λεβιδίου, με πρωτοβουλία του δημάρχου Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη, έλαβε χώρα σύσκεψη με όλους τους Προέδρους κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Λεβιδίου.Εκτός από το Δήμαρχο Τρίπολης, το «παρών» έδωσαν οι αντιδήμαρχοι, Ελένη Καρούντζου και Γιώργος Λαγός, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, Στέφανος Χατζόπουλος και ο υπεύθυνος για τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό «Τρίπολη 2021», Γιώργος Πραχαλιάς, ενώ παρέστησαν και όλοι σχεδόνοι πρόεδροι των χωριών της Δημοτικής ενότητας Λεβιδίου, αλλά και αρκετοί εκπρόσωποι συλλόγων και κάτοικοι της περιοχής.

Μετά από μια αναλυτική παρουσίαση του σχεδιασμού του επιχειρησιακού Σχέδιου «Τρίπολη 2021» από τον κ. Τζιούμη και τον κ. Πραχαλιά, ακολούθησε συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, σχετικά με την προετοιμασία για την επερχόμενη επέτειο των διακοσάχρονων από την εθνεγερσία του 1821.